RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
„Асарел-Медет” АД ще празнува Деня на миньора отново на Панагюрски колонии

Национален фолклорен  ансамбъл „Българе”,  Елица Тодорова и Стоян Янкулов – Стунджи,  Миро,  Райна,  Ивана и  актьорите Мария Игнатова и Димитър Рачков ще забваляват утре 1600-те работещи в панагюрската минна компания „Асарел-Медет” АД и дъщерните й дружества, техните семействата, ветерани от дружеството и много жители и гости на Панагюрище и Панагюрски колонии по повод  Деня на миньора.
Празникът ще започне в 10.30 часа с молебен за здраве и благополучие, който ще бъде отслужен в параклиса „Свети Иван Рилски” в село Панагюрски колонии. Сред официалните гости на тържеството се очаква да бъде и министърът натруда и социалната политика  Тотю Младенов, народни представители и областният управител на Пазарджишка област д-р Дончо Баксанов.В навечерието на празника в „Асарел-Медет” бяха отличени 148 работници, специалисти и мениджъри  - 87 за професионални постижения, и 61 за непрекъснат трудов стаж от 25, 30, 35 и 40 години, съобиха от компанията. При награждаването им изпълнителният директор д-р инж. Лъчезар Цоцорков благодари за добрата екипна работа и подчерта, че 2010 година е била една от най-успешните за дружеството. Добити са над 13, 1 милиона тона медна руда, постигнати са отлични технологични показатели, изпълнени са фирмените програми за развитие на човешките ресурси и безопасност на труда, като през годината няма регистрирани трудови злополуки. Той припомни още, че след приватизацията са инвестирани общо над 500 милиона лева за производствена модернизация и програми за развитие, а реализираните екопроекти възлизат на над 50 милиона лева.  Наскоро в „Асарел-Медет” бяха открити четири обекта за над 150 милиона лева от министър-председателя Бойко Борисов, министърът на икономиката, енергетиката и туризма  Трайчо Трайков и министъра на околната среда и водите  Нона Караджова. Най-крупните от тях са новата Циклично-поточна технология за транспорт на откривка с капацитет от 5 000 тона на час, както и първата в българския рудодобив Инсталация за екстракция и електролиза на катодна мед. 
 Публикувано от: pamedia на петък 26 август 2011 - 19:16:26

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Половинвековният юбилей на „Асарел-Медет” събра хиляди в Панагюрски колонии
„Асарел-Медет“АД с две награди от Националното честване на Деня на миньора
„Асарел-Медет“АД - с две награди от Националното честване на Деня на миньора
„Асарел-Медет“АД с три награди от Националното честване на Деня на миньора
„Асарел-Медет” АД отличи 268 работници и служители по случай Деня на миньора
165 работници, служители и мениджъри от „Асарел-Медет” празнуваха Деня на миньора с отличия
„Асарел-Медет”АД получи четири национални награди по повод Деня на миньора. В Панагюрище ще празнуват на 30 август
165 работещи в "Асарел-Медет" ще бъдат отличени по случай Деня на миньора
Ръководството и синдикалните съвети на "Асарел Медет" АД честитят Деня на миньора
В навечерието на Деня на миньора в Панагюрище беше открита фирмена експозиция на "Асарел-Медет"


Трябва да се логнете за да пуснете коментар на този сайт - ако не сте регистриран потребител кликнете тук за регистрация
 
     

ПОЛУЧЕНО ОТ ВАС:
@  
Менталната аритметика активира мозъка вследствие на едновременна работа на двете полукълба при смятане, разказаха от международния бранд SmartyKids.
Едни от най-популярните и иновативни методи за развитие на децата ни предлага менталната аритметика. У нас тя стана популярна през последните две години, но в световен мащаб отдавна е сред предпочитаните детски курсове, развиващи мозъка.

@  
Концерт-спектакъл, посветен на Доброто ще представят на 29-ти май децата от трите подготвителни групи в ДГ „Калина Малина“ в Пазарджик. За място на провеждане е избрана голямата сцена на  ДКТ „Константин Величков“. 90 деца от четвъртите групи и техните  учители  се подготвят повече от месец за финалната изява, с която ще приключи учебната година за бъдещите първокласници.  Началният час на концерта е 17.30 ч.
„Изминалата учебна година беше успешна и изпълнена с много постижения на децата в различни концерти и изяви.“ – обобщи  в навечерието на 24-ти май Директорът на ДГ “Калина Малина“ г-жа  Венелина Бодурова.  Представители от вторите, третите и четвъртите групи се включиха в много конкурси и инициативи и получиха награди и грамоти за участие.     
@  
   Днес в парк остров „Свобода“ се състоя тържеството, посветено на 60-годишнината от създаването на Професионална гимназия по строителство и архитектура – град Пазарджик. То премина под мотото: „Знание, единство, добротворство!“.
   Поздравителни адреси бяха получени от г-н Красимир Вълчев – министър на образованието и науката, г-н Стефан Мирев – областен управител на Пазарджик, както и от г-н Тодор Попов – кмет на община Пазарджик.

 
   
ВУАРР
Всезнайко
 
        
СПРАВОЧНИК
ЗА ЗДРАВЕТО
Конците Aptos = лифтинг без операция
Една от най-бурно развиващите се направления в медицината през последните години е естетичната медицина. Днес тя се е превърнала в колосална индустрия с многомилиардни обороти, в която конкуренцията е жестока. Пациентите очакват все по-ефикасни, безболезнени и щадящи материали, методи и процедури, а лекарите и учените се стремят да отговорят на тези изисквания. 
Безплатни консултации за лечение със стволови клетки
Проф. д-р Ердал Карайоз, известен като един от пионерите в прилагането на иновативни терапии със стволови клетки в световен мащаб, ще консултира безплатно пациенти в София на 17 юли 2019 г. Той ще гостува у нас по покана на
За силата на хомеопатията - филмът Magic Pills
Продуцентът и хомеопат Ананда Мор разследва множество медийни кампании срещу хомеопатията, които я карат да тръгне по света и да открие дали хомеопатията е наистина научно базирана и ефективна или е просто плацебо, което застрашава животи.

Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.1390 сек., 0.0223 от тях за заявки.