RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
От днес пунктовете на БЧКза раздаване на храни отново работят, лозовите сарми били годни

Със Заповед от днес Областна Дирекция по безопастност на храните прекрати забраната за реализиране на посните лозови сарми, съобщиха от ОС на БЧК Пазарджик. С тази Заповед се възстановява реализацията на същите, като резултатите от изпитанията показват, че сармите нямат никакви отклонения и са годни за консумация.
 ОС на БЧК Пазарджик продължава изпълнението на втори транш от програмата и приканва  всички правоимащи, неполучили до момента храните от втори транш да посетят пунктовете за раздаване в град Пазарджик и да получат полагащите им се количества храни.
Още днес беше възстановена работата на пунктовете, като срока за раздаване ще бъде удължен, за да може всеки да получи помощта.
Работното време на всички пунктове е от 8.30 ч. до 14.30 ч. всеки работен ден. 
 Публикувано от: pamedia на вторник 30 август 2011 - 16:48:03

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Крайният срок за раздаване на храни от запасите на ЕС е 18 януари
От днес жандармерия пази лозовите масиви в района на Септември
От днес започва раздаването на храни от интервенционните запаси на ЕС за социално слаби
Гишетата в КАТ за регистрация и отчет на ППС ще работят до 15 ч. днес
Не купувайте от когото и да е лозови листа за сарми
Още два дена за отчетите на пунктовете за билки
От днес отново е затворен пътят за Велинград
Пазарджик днес отново отбеляза температурен рекорд
Делото срещу Водев отново ще се гледа днес в Пазарджишкия окръжен съд
Панагюрище отново е домакин на рали, днес е последният срок за записвания


Трябва да се логнете за да пуснете коментар на този сайт - ако не сте регистриран потребител кликнете тук за регистрация
 
     

ПОЛУЧЕНО ОТ ВАС:
@  
Менталната аритметика активира мозъка вследствие на едновременна работа на двете полукълба при смятане, разказаха от международния бранд SmartyKids.
Едни от най-популярните и иновативни методи за развитие на децата ни предлага менталната аритметика. У нас тя стана популярна през последните две години, но в световен мащаб отдавна е сред предпочитаните детски курсове, развиващи мозъка.

@  
Концерт-спектакъл, посветен на Доброто ще представят на 29-ти май децата от трите подготвителни групи в ДГ „Калина Малина“ в Пазарджик. За място на провеждане е избрана голямата сцена на  ДКТ „Константин Величков“. 90 деца от четвъртите групи и техните  учители  се подготвят повече от месец за финалната изява, с която ще приключи учебната година за бъдещите първокласници.  Началният час на концерта е 17.30 ч.
„Изминалата учебна година беше успешна и изпълнена с много постижения на децата в различни концерти и изяви.“ – обобщи  в навечерието на 24-ти май Директорът на ДГ “Калина Малина“ г-жа  Венелина Бодурова.  Представители от вторите, третите и четвъртите групи се включиха в много конкурси и инициативи и получиха награди и грамоти за участие.     
@  
   Днес в парк остров „Свобода“ се състоя тържеството, посветено на 60-годишнината от създаването на Професионална гимназия по строителство и архитектура – град Пазарджик. То премина под мотото: „Знание, единство, добротворство!“.
   Поздравителни адреси бяха получени от г-н Красимир Вълчев – министър на образованието и науката, г-н Стефан Мирев – областен управител на Пазарджик, както и от г-н Тодор Попов – кмет на община Пазарджик.

 
   
ВУАРР
Всезнайко
 
        
СПРАВОЧНИК
ЗА ЗДРАВЕТО
Конците Aptos = лифтинг без операция
Една от най-бурно развиващите се направления в медицината през последните години е естетичната медицина. Днес тя се е превърнала в колосална индустрия с многомилиардни обороти, в която конкуренцията е жестока. Пациентите очакват все по-ефикасни, безболезнени и щадящи материали, методи и процедури, а лекарите и учените се стремят да отговорят на тези изисквания. 
Безплатни консултации за лечение със стволови клетки
Проф. д-р Ердал Карайоз, известен като един от пионерите в прилагането на иновативни терапии със стволови клетки в световен мащаб, ще консултира безплатно пациенти в София на 17 юли 2019 г. Той ще гостува у нас по покана на
За силата на хомеопатията - филмът Magic Pills
Продуцентът и хомеопат Ананда Мор разследва множество медийни кампании срещу хомеопатията, които я карат да тръгне по света и да открие дали хомеопатията е наистина научно базирана и ефективна или е просто плацебо, което застрашава животи.

Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.2192 сек., 0.1026 от тях за заявки.