RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
"Артстрой Про" е носителят на "Златната либела" за 2018 г.
Артстрой
Инж. Л. Келчев и  Йордан Георгиев от "Артстрой Про" със Златната либела

За 11-та поредна година областното представителство на Камара на строителите в България връчи наградите за постижения в строителството от област Пазарджик. Статуетката - прототип на древноегипетска либела тази година стана притежание на "Артстрой Про" ООД. Наградата се връчва след гласуване на членовете на камарата. "Златната либела“ е символ на добра  строителна практика и  добър строителен  мениджмънт.  Водещи при определяне на номинацията са личните качества на управителя. Той трябва да  умее да изгражда и мотивира екипи, да планира стратегически и да реализира положителни финансови резултати, обясниха от Камарата на строителите.


[ Прочети още... ]
 Публикувано от: pamedia на четвъртък 20 декември 2018 - 15:27:27

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Носител на „Златната либела“ за 2013г. е „Термикс ЕС”
"Артстрой инвест" е тазгодишният носител на наградата "Златна либела"
"Златната либела" тази година е за "Хаси инженеринг"
Нишан Бъздигян е носителят на наградата “Предприемач на годината - 2011”
В Пещера тържествено отбелязват златната сватба на 43 двойки
Сграда на „Артстрой инвест“ и арх. Валя Младенова стана сграда на годината и сграда на публиката
В Пещера 35 двойки отпразнуваха заедно своята Златната сватба
Георги Мишев, носителят на наградата Р. Алексиев: Скромността става дефицитен материал /видео/
Жури ще избира измежду преводачите на 1548 книги, носителят на наградата “Стоян Бакърджиев”
В петък митрополит Николай ще донесе в Пазарджик Чудотворната икона на света Богородица „Златната ябълка”


Трябва да се логнете за да пуснете коментар на този сайт - ако не сте регистриран потребител кликнете тук за регистрация
 
     

ПОЛУЧЕНО ОТ ВАС:
@  
   Днес в парк остров „Свобода“ се състоя тържеството, посветено на 60-годишнината от създаването на Професионална гимназия по строителство и архитектура – град Пазарджик. То премина под мотото: „Знание, единство, добротворство!“.
   Поздравителни адреси бяха получени от г-н Красимир Вълчев – министър на образованието и науката, г-н Стефан Мирев – областен управител на Пазарджик, както и от г-н Тодор Попов – кмет на община Пазарджик.
@  
Днес Сабина ме посрещна в класната стая с песента, с която вчера е спечелила заслужено първото място в детския фестил за пеене и танцуване. Носеше златния медал на гърдите си и днес в училище - да се порадват и съучениците от класа ѝ за големия успех. Когато крехкото момиченце запя:
@  
През последните години във ВУИ „Ангел Узунов” – Ракитово са идвали мисионери от различни християнски църкви. Най-често това се случва около Коледа и мисионерите са представители на християните – протестанти. До момента единствено свещеникът от ракитовската православна църква „Света Неделя” отец Стоил Лазаров посещава училището, открива учебната година, разговаря с децата, кани ги в църквата по различни поводи и им помага. На 22 април 2019 г. училището е посетено за първи път от православни мисионери от Фондация „Светлина на Балканите” – София.

 
dps3.gif
   
ВУАРР
Всезнайко
 
        
СПРАВОЧНИК
ЗА ЗДРАВЕТО
Иновации в гинекологията: Лазерът Fotona връща здравето и самочувствието на жената
Голяма част от жените се сблъскват с редица гинекологични проблеми като парене, сухота на влагалищната лигавица, инконтиненция, свличане на вътрешните полови органи, болезнен полов акт. За съжаление, голяма част от дамите, страдащи от тези проблеми, се срамуват да говорят за тях и се боят да се обърнат към лекар. В съзнанието им лекарската помощ неизменно се свързва с хормонални терапии или оперативна намеса.
„Уни Хоспитал“ посреща новата година с пълно отделение с бебета

Всички седем новородени в отделението по акушерство и гинекология на МБАЛ „Уни Хоспитал“, посрещащи новата 2019 година, са в добро общо състояние. Д-р Петър Бътовски, началник на отделението сподели, че през 2018 година нивото на раждаемостта в Панагюрската болница се характеризира с устойчивост – 197 бебета, при 196 бебета през 2017 година.
Лекарите от Спешно отделение на МБАЛ „Уни Хоспитал“: Празнувайте разумно
thumb_uni_spe6no.jpgВ навечерието на Рождество Христово, лекарите от Спешно отделение на МБАЛ „Уни Хоспитал“ призовават да празнуваме разумно.
Началникът му д-р Румяна Вълкова споделя, че
Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.2055 сек., 0.0913 от тях за заявки.