RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Празникът на Пазарджик в кадри
210520j.jpg
Заради ограничителните мерки, свързани с пандемията от COVID-19 и отнасящи се до публични обществени мероприятия, Празникът на Пазарджик беше в значително съкратен вариант – без концертите, без редица прояви, свързани с участието на децата от школите в Пазарджик. Но официалната част от празника се състоя. 


[ Прочети още... ]
 Публикувано от: pamedia на четвъртък 21 май 2020 - 17:04:57

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Празникът на Пазарджик в кадри
М. Кунева в Пазарджик : Има професионални гимназии, които продължават да създават кадри за несъществуващи вече заводи и индустрии
Празникът в Пазарджик
Празникът на Пазарджик (видео)
Празникът в Родителните отделения на болниците в Пазарджик
Празникът на Арахангелов ден - 3729 са именниците в Пазарджик
Празникът за децата в Пазарджик продължава с детски спектакъл Малка Мис Пазарджик`2017
Празникът, който сътвори Крейг Бейли в Пазарджик /видео/
От Община Пазарджик напомнят, че Празникът на града е обявен от ОбС за почивен и неприсъствен ден
Започналото почистване на коритото на Марица - в кадри


Трябва да се логнете за да пуснете коментар на този сайт - ако не сте регистриран потребител кликнете тук за регистрация
 
     

ПОЛУЧЕНО ОТ ВАС:
@  
Компанията дарява 100 000 лв. на Министерство на здравеопазването

EVN България дарява 100 000 лв. на Министерство на здравеопазването за подпомагане на българските медици и болниците в страната за справяне с последствията от разпространението на COVID-19.

@  
BILLA България ще дари 100 000 лв. за борба с коронавируса в страната в рамките на благотворителната кампания „Заедно срещу коронавируса“, инициирана от Българския Червен кръст. Акцията събира средства, с които да подкрепи усилията на Националния оперативен щаб за справяне с епидемиологичната ситуация, породена от разпространението на COVID-19.
@  
Менталната аритметика активира мозъка вследствие на едновременна работа на двете полукълба при смятане, разказаха от международния бранд SmartyKids.
Едни от най-популярните и иновативни методи за развитие на децата ни предлага менталната аритметика. У нас тя стана популярна през последните две години, но в световен мащаб отдавна е сред предпочитаните детски курсове, развиващи мозъка.


 
   
ВУАРР
Всезнайко
 
        
СПРАВОЧНИК
ЗА ЗДРАВЕТО
Рядко усложнение след варицела е лекувано в МБАЛ-Пазарджик
Клиничен случай на рядко усложнение, вследствие на варицела представя в научна статия екипът на „Инфекциозно отделение” на МБАЛ-Пазарджик, с водещ автор д-р Станислав Коцев.
Конците Aptos = лифтинг без операция
Една от най-бурно развиващите се направления в медицината през последните години е естетичната медицина. Днес тя се е превърнала в колосална индустрия с многомилиардни обороти, в която конкуренцията е жестока. Пациентите очакват все по-ефикасни, безболезнени и щадящи материали, методи и процедури, а лекарите и учените се стремят да отговорят на тези изисквания. 
Безплатни консултации за лечение със стволови клетки
Проф. д-р Ердал Карайоз, известен като един от пионерите в прилагането на иновативни терапии със стволови клетки в световен мащаб, ще консултира безплатно пациенти в София на 17 юли 2019 г. Той ще гостува у нас по покана на
Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.2524 сек., 0.1388 от тях за заявки.