RSS емисии 
 Мобилна версия
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Още новини от Пазарджик и региона  [1] 2 3 ... 802 803 804
 
     

ПОЛУЧЕНО ОТ ВАС:
Институции  

EVN България Електроразпределение спечели престижната награда на Българска Фондация Биоразнообразие за „Бизнес, подкрепящ биоразнообразието в България“. Това се случи по време на церемония в София на 25 ноември 2015 г., на която бяха раздадени Годишните награди за опазване на биоразнообразието в страната.
@  
Здравейте,
Изпращам Ви снимки на улица в центъра на града. Това е улица "Гаврил Кръстевич". От 3 седмици нямаме контейнер за отпадъци, който стоеше на мястото на снимките от 20 години.
@  
Създаването на първото българско фентъзи, базирано на мотиви и легенди от българския фолклор, обединява група млади, но опитни, аниматори от студио „Змей“. Вече трета година те работят неуморно за реализиране на благородната идея - да покажат родната митология по модерен и лесен за възприемане от чужденците начин.

Последни теми във форума
 
Илия Ангелов
zemia1rw.png
ЗА ЗДРАВЕТО
Български изобретател направи дарение на Клиниката по детска хирургия в УМБАЛ „Свети Георги“
Инж. Кирил Малеев дари днес, 12 ноември, комплект екартьори на Клиниката по детска хирургия в УМБАЛ „Свети Георги“ в Пловдив. Инструментите са негово собствено производство и са единствените по рода си, произведени в България.
Ротари клубовете в България всяка година се включват в глобалната кауза за бората с полиомиелит – END POLIO NOW
На 24 октомври се чества Световния ден за борба с полиомиелит (детски паралич). Всяка година Ротари клубовете се включват в инициативата чрез своите проекти на местно ниво и чрез дарения към фонда на Енд Полио.
Професор от Абу Даби извърши седем уникални хирургични операции в Пловдив

Лекар от Абу Даби от световна величина гостува през изминалата седмица в Клиниката по детска хирургия към УМБАЛ „Свети Георги“. Проф. Ифтикар Ян извърши седем изключително редки операции с голяма сложност на деца с различни аномалии.
СПРАВОЧНИК
pz_history.jpgoic14.png
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Този сайт използва e107, който се разпространява с условията залегнали в GNU GPL Лиценза.

Време за изпълнение: 0.2579 сек., 0.1733 от тях за заявки.