RSS емисии 
 Мобилна версия
АКЦЕНТИ
ПазарджикОбщина Пазарджик
обявява
данъчна ваканция
от 01.01.2016 до 30.05.2016 г. за всички физически и юридически лица със задължения в периода 2005 – 2015 година.
                    За повече информация >>>
vipusk1976.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Още новини от Пазарджик и региона  [1] 2 3 ... 674 675 676
 
     

ПОЛУЧЕНО ОТ ВАС:
@  
Зловеща криминална история за нежно полско цвете, превърнато в кървав символ

Издателство „Ентусиаст“ публикува втори роман от отличената с наградата „Stabilo“ за „Най-добър криминален автор в Южна Швеция“ Кристина Улсон. „Маргаритки“ е умело написан трилър, който пленява със своя реалистичен, но зловещ сюжет и разтърсва с напълно неочаквания си край.
@  
Pall-Ex Group разшири дейността си в Европа, като сключи търговско споразумение с един от най-големите доставчици на транспортни и логистични услуги в България.
Европейският специалист в транспортирането на палетизирани товари ще започне дейност в България към средата на 2016 година чрез партньорството си с Еконт Транс, който получи мастър лиценз  за модела на британската група Pall-Ex.
@  
Нови девет таланта ще се върнат на сцената на най-позитивното шоу в телевизионния ефир, за да се борят за място на финала. Кои двама изпълнители ще се присъединят към 10-мата участници, които вече се подготвят за финалната битка за титлата “Талант на България” и наградата от 50 000 лева, ще стане ясно на 22 май. 

 
zemia1rw.png
 
ЗА ЗДРАВЕТО
Агроном гледа сериал веднага след очна операция
23-годишен студент хвърли очилата след няколко минути под лазера

Трима пациенти оперира на живо в събота (14 май 2016 г.) офталмохирургът от Пловдив д-р Димитър Тасков. Това се случи на форума „Еволюция на очната хирургия“, който се проведе в новотел „Пловдив“.  Целта
Специализирани хирургични прегледи ще има в панагюрската болница до края на март
Хирурзите от МБАЛ „Събо Николов“ се включват в кампанията „Дни на отворените врати“ с безплатни прегледи, касаещи хора с хирургични проблеми и индикации за оперативно
Ракът може да се крие в гените ни
Как да се предпазим от рак? Какво да ядем и пием, как да живеем? Все повече хора си задават ежедневно тези въпроси, а учени и лекари работят неуморно в търсенето на лечебна формула срещу коварната болест.
Но дали отговорът не е другаде?

СПРАВОЧНИК
pz_history.jpgoic14.png
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Този сайт използва e107, който се разпространява с условията залегнали в GNU GPL Лиценза.

Време за изпълнение: 0.1530 сек., 0.0899 от тях за заявки.