RSS емисии 
 Мобилна версия
АКЦЕНТИ
ПазарджикОбщина Пазарджик
обявява
данъчна ваканция
от 01.01.2016 до 30.05.2016 г. за всички физически и юридически лица със задължения в периода 2005 – 2015 година.
                    За повече информация >>>
в Пазарджик
vipusk1976.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Още новини от Пазарджик и региона  [1] 2 3 ... 590 591 592
 
     

ПОЛУЧЕНО ОТ ВАС:
@  
Военновъздушните сили и Макс разработват съвместен проект за стрийминг от въздуха. Идеята е, чрез мрежата на мобилния 4G оператор, интернет-потребителите да съпреживеят емоциите от изпълнението на въздушната част на парада по случай Деня на храбростта и празника на Българската армия.
Това се случва за първи път в България. Всички интернет-потребители ще могат в реално време да се насладят на уникални кадри. 
@  
Този четвъртък от 21.30 часа в трети епизод на комедийното реалити  „Българи на три морета”, зрителите на bTV отново ще се забавляват искрено, проследявайки шеметното пътешествие на Габи и Емо в Европа.  Следващата спирка от приключението им е италианският зимен курорт Вал Гардена.
@  
Рекорден брой зрители гласуват за талантите на Великден

 Жури, публика и зрители определиха изпълненията в третия концет на живо, като най-запомнящи се от старта на полуфиналите на “България търси талант” досега. Семейният концерт на шоуто събра и най-висок зрителски вот, като за своите любими таланти са гласували рекорден брой фенове. Танцьори, илюзионисти, циркови артисти, вокални групи, музикални семейства, уникални певци и таланти – поредните 9 претендента за финал в шоуто, превърнаха третия лайф на “България търси талант” в истински празник. 

 
zemia1rw.png
 
ЗА ЗДРАВЕТО
Специализирани хирургични прегледи ще има в панагюрската болница до края на март
Хирурзите от МБАЛ „Събо Николов“ се включват в кампанията „Дни на отворените врати“ с безплатни прегледи, касаещи хора с хирургични проблеми и индикации за оперативно
Ракът може да се крие в гените ни
Как да се предпазим от рак? Какво да ядем и пием, как да живеем? Все повече хора си задават ежедневно тези въпроси, а учени и лекари работят неуморно в търсенето на лечебна формула срещу коварната болест.
Но дали отговорът не е другаде?

Високоспециализирани консултации ще има в панагюрската болница от германски професор
Пациентите с онкологични заболявания в панагюрската болница, имащи нужда от специални консултации, ще могат да разчитат на компетентното мнение на проф. Кристиян Манеголд. Той ще бъде част от създаващия се туморен борд с международно участие, който ще определя лечението на онкопациентите, съобщиха от лечебното заведение.
СПРАВОЧНИК
pz_history.jpgoic14.png
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Този сайт използва e107, който се разпространява с условията залегнали в GNU GPL Лиценза.

Време за изпълнение: 0.3680 сек., 0.1356 от тях за заявки.