RSS емисии 
 Мобилна версия
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Още новини от Пазарджик и региона  [1] 2 3 ... 955 956 957
 
     

ПОЛУЧЕНО ОТ ВАС:
@  
За втори пореден месец оборотите на търговските обекти по Черноморските курорти са рекордни, отчитат от НАП. Данните от дистанционната връзка на касовите апарати с НАП показват, че през юли хотелите, дискотеките и магазините по Северното и Южното крайбрежие са отчели продажби, които надхвърлят 1 млрд. лв. В същото време с 10% е нараснал и броят на регистрираните касови апарати по морето. 
@  
BILLA България стартира кампания в подкрепа на децата от SOS Детски селища. Веригата вече дари 10 000 лева на сдружението, като есента предстои допълнително дарение от още 20 000 лева. С тези суми децата ще могат да се подготвят за първия учебен ден и за Коледa.  
@  
Близо 50 км електропроводи ще бъдат вкопани в земята до края на 2016 г. в общините Елхово и Тополовград като част от проекта на EVN България Електроразпределение и Българското дружество за защитa на птиците (БДЗП)  - “Живот за царския орел“. Мярката цели намаляване на смъртните случаи на птици, 

 
pgmet16.jpg

ОБЯВЯВА СВОБОДНИ МЕСТА В СЛЕДНИТЕ СПЕЦИАЛНОСТИ:
СЛЕД 7 КЛАС
КОМПЮТЪРНА ТЕХНИКА И ТЕХНОЛОГИИ
СИСТЕМНО ПРОГРАМИРАНЕ
ЕЛЕКТРООБЗАВЕЖДАНЕ НА ТРАНСПОРТНА ТЕХНИКА
/ с интензивно изучаване на английски език /
СЛЕД 8 КЛАС
МАШИНИ И СИСТЕМИ
    С ЦИФРОВО—ПРОГРАМНО УПРАВЛЕНИЕ
тел. 034 444571; 0876554781
http://pgmet.weebly.com/ , tmtpz©netscape.net
 
Пазарджик
ЗА ЗДРАВЕТО
В „Уни Хоспитал“ вече работи отделението по диализно лечение
През тази седмица в отделението по диализно лечение в МБАЛ „Уни Хоспитал“ започна лечението на болни с краен стадий на хронично бъбречно заболяване.
Муковисцидозата – една непозната наследствена болест
Съвсем наскоро 40-годишната медицинска сестра Камелия Чернева  от Асеновград успя да осъди Министерството на здравеопазването за дискриминация. Причината е, че страда от рядкото заболяване муковисцидоза и според нея държавата не може да осигури адекватно лечение за засегнатите.
„Уни Хоспитал“ в Панагюрище работи по клиничните пътеки на 35 медицински специалности

МБАЛ „Уни Хоспитал“ в град Панагюрище осъществява прием и лечение на пациенти при условията на Националната здравноосигурителна каса по всички 35 медицински специалности в клиниките и отделенията си, съгласно разрешително за осъществяване на медицинска дейност от Министерство на здравеопазването.

СПРАВОЧНИК
pz_history.jpgoic14.png
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Този сайт използва e107, който се разпространява с условията залегнали в GNU GPL Лиценза.

Време за изпълнение: 0.0795 сек., 0.0317 от тях за заявки.