RSS емисии

    


 
 Мобилна версия
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Още новини от Пазарджик и региона  1 2 3 ... 1121 [1122] 1123 ... 1126 1127 1128
 
     

ПОЛУЧЕНО ОТ ВАС:
@  
За поредна година СУ "Георги Брегов" гр. Пазарджик посрещна гости от побратимената си 25-та гимназия на гр. Ставропол, Русия. Делегацията от 10 руски ученици се води от Людмила Салова (учител по Руски език) и Олга Шестопалова (начален учител).
@  
С учениците от VII Б клас в СУ „Д-р Петър Берон“ – гр. Пазарджик се проведе интерактивен бинарен урок на тема „Математика и география – две науки, един свят“
@  
На 06.06.2017 година  в СУ „Д-р Петър Берон“- гр. Пазарджик, в присъствието на г-жа Станка Пашова, директор на училището,  старши експерти от РУО - Пазарджик и много учители от региона и родители, се проведе интегриран урок  по история и цивилизации и изобразително изкуство с учениците от  V Б клас на тема  „Пътуване в древността“. 

 
 Еко-хидро
pgmet17a_priem.jpg
Пазарджик
 
sp_u4_baner.jpg
ЗА ЗДРАВЕТО
Безплатен курс за бъдещи родители организират фондация „За Нашите Деца и УМБАЛ-Пловдив
ПловдивКурс „Първи грижи за новороденото” за бъдещи и настоящи родители организират на 8 юли т. г. в Пловдив Център за обществена подкрепа „За деца и родители“ на фондация „За Нашите Деца“ и Университетска многопрофилна болница за активно лечение гр. Пловдив.
Проф. Манеголд от Хайделберг ще консултира онкопациенти и през месец юни в „Уни Хоспитал“
ПанагюрищеПроф. Кристиян Манеголд от Хайделбергския университет и д-р Росица Кръстева, началник отделение “Медицинска онкология“ в „Уни Хоспитал“, ще извършат редовните си консултации на пациенти на 12 и 13 юни. Двамата специалисти ще определят лечението на пациенти със злокачествени заболявания на белия дроб.
Проф. д-р Гьокхан Яджъ, оперирал Люси Иларионов, ще консултира пациенти с наднормено тегло
След огромния интерес в София за консултации с турския специалист - проф. д-р Гьокхан Яджъ, той ще пристигне у нас за втори път. Този път отворените врати на събитието ще се случат във Варна, където лекарят ще проведе срещи с пациенти, нуждаещи се от хирургическо лечение на наднормено тегло. Консултациите със специалиста на турската болница Гювен Анкара, ще са безплатни и ще се проведат на 13 юни в хотел "Графит". Записванията трябва да се направят предварително на телефоните 0890187777 или 0893097777.
СПРАВОЧНИК
pz_history.jpgoic14.png
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)
Време за изпълнение: 1.4943 сек., 1.3362 от тях за заявки.