RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Осемнадесет отлични ученици получиха стипендии от фондация „Асарел”

ПанагюрищеОсемнадесет отлични ученици от община Панагюрище получиха стипендии от фондация „Асарел“ по проекта „Образование за всички”. Това се случи по време на церемония, състояла се в СПА хотел „Каменград” на 4 ноември 2015 година. Стипендии от Фондацията заслужиха шестима възпитаници на СОУ „Нешо Бончев” – Донка Ушева, Рада Порязова, Даниел Немски, Стиляна Караджова, Ана Задрева и Соня Огорялкова.
Отличени бяха и 12 възпитаници на Професионалната гимназия по мениджмънт, индустриални технологии, мениджмънт и туризъм - Павел Бодуров, Пенчо Галилеев, Радослав Карбанов, Илиян Янев, Георги Лисков, Станимир Димитров, Нели Запрянова, Кристиян Домухчиев, Пламен Димов, Владислав Зубев, Василка Кирова и Маргарита Буева. Всички те са завършили миналата учебна година  с отличен успех и по-малко от пет неизвинени  отсъствия, според утвърдените изисквания за получаване на стипендия.
„Най-важното е да имате самочувствието, че растете достойни хора и да намерите мотивация да останете в родния си град Панагюрище”, заяви в приветствието си към стипендиантите Александър Чобанов – председател на Управителния съвет на фондация „Асарел“ и директор „Човешки ресурси“ на „Асарел-Медет“АД. „Радвам се, че от година на година отличените стават все повече. Важно е да знаете, че личният Ви успех зависи от вас самите. Ние от общинското ръководство се гордеем с този проект и навсякъде получаваме само аплодисменти за нейната успешна реализация”, сподели зам.-кметът на община Панагюрище Галина Матанова. Своята благодарност към Фондация „Асарел” споделиха и директорите на двете средни училища в общината Лушка Апостолова и Веска Барова.
Проектът „Образование за всички” бе стартиран по инициатива на „Асарел-Медет” АД в навечерието на учебната 2012/2013 г. в партньорството с общинското ръководство и всички училища в община Панагюрище. Тогава бяха осигурени безплатни учебници за 90 деца от социално слаби семейства. Учениците, подпомогнати с учебници през стартиралата на 15 септември 2015 година нова учебна година, са над 150.
Чрез „Образование за всички” вече трета година се оказва подкрепа и на още 9 социално слаби жители на общината, надхвърлили ученическата възраст, които се обучават в задочна форма на обучение в Професионалната гимназия в Панагюрище. 


Тази страница е видяна: 1046

 Публикувано от: pamedia на петък 06 ноември 2015 - 13:13:57

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Десет отлични ученици получиха стипендии от фондация „Асарел”
Дванадесет ученици получиха стипендии от фондация „Асарел”
Осемнадесет гимназисти от Панагюрище – със стипендии по „Образование за всички“ на Фондация „Асарел“
Фондация „Асарел” раздаде 13 стипендии по проект „Образование за всички”
13 гимназисти от Панагюрище със стипендии от фондация "Асарел"
Стипендии за 16 ученици по проекта „Образование за всички“
Ученици с изявени дарби от Стрелча могат да кандидатстват за стипендии - до 12 май
Девет талантливи деца получиха финансови стимули от Фондация "Надеждата на Пазарджик"
До 12 май ще се приемат документи за Специалната и Годишната стипендии на Община Стрелча за ученици с изявени дарби
Двадесет и двама ученици от двете панагюрски гимназии ще получат стипендии по проекта „Образование за всички“

ПГМЕТ


Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.5207 сек., 0.4343 от тях за заявки.