pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Доброволци по програма „Еразъм” в Център „Човеколюбие”
pamedia , събота 16 януари 2016 - 09:02:24 // коментари: 0


ПазарджикНа работно посещение в Сдружение „Човеколюбие” в Пазарджик са  представители на Сдружение „Фокус – Европейски център за развитие”, съобщи  Надежда Кузерманова от пазарджишкото НПО. На срещата са договорени възможноститеза бъдещо партньорство и включване на доброволци от Сдружение „Фокус – Европейски център за развитие” в програмите за рехабилитация и социална интеграция на Център „Човеколюбие”.
В края на миналата година доброволци от Италия, Испания и Филипините към Сдружение „Фокус – Европейски център за развитие” участваха активно в дейността на Център „Човеколюбие”. Младите хора са в България по програма Еразъм + за период от 1 година за осъществяване на Европейска доброволческа служба. Проектите им включват разнообразни дейности, включително работа с хора с увреждания.
На работната среща са планирани съвместни дейности през следващата седмица – участие в програма за рехабилитация на битови умения – клуб „Вкусно”, където ще се подготви италианско ястие.Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 755Време за изпълнение: 0.7749 сек., 0.7019 от тях за заявки.