pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Изложба „Портрети” на Славчо Ангелов в Център „Човеколюбие”
pamedia , понеделник 08 февруари 2016 - 11:08:11 // коментари: 0


Славчо АнгеловНа 12 февруари 2016 г. от 13.00 ч. в сградата на Център за психично здраве „Човеколюбие” ще бъде открита изложба „Портрети” на Славчо Ангелов. Събитието се организира от Сдружение „Човеколюбие” по повод патронния празник на организацията – 14 февруари, Ден на любовта.
Художникът Славчо Ангелов е клиент на Център „Човеколюбие” от 2013 г. и живее  в Защитено жилище „Човеколюбие”. Завършил е художествена гимназия в Казанлък. Взимал е уроци при проф. Любомир Далчев, акад. Светлин Русев, проф. Мандов. Негони картини има и в страни в Европа.
В часовете на клуб за трудова рехабилитация „Ателие 99” Славчо рисува портрети на хората от Центъра. Сред тях има приятели. Споделял е, че откакто е в Център „Човеколюбие”, е открил смисъла в живота.
Екипът на социалната услуга поощрява развитието и изявата на неговите умения. Изложба „Портрети” е втората по ред изложба, организирана от Сдружението в подкрепа на  неговия талант.Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 632Време за изпълнение: 0.3831 сек., 0.3244 от тях за заявки.