pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Ивелин Попов изпълнява първото отправено към него предизвикателство и ще дари футболни топки на школи в Пазарджик, Пловдив и София
pamedia , неделя 14 февруари 2016 - 08:02:59 // коментари: 0


Още на първото си прибиране в България футболист №1 у нас Ивелин Попов реши да изпълни предизвикателството, отправено към него от спортните журналисти.

Предизвикателството беше отправено от  Българската асоциация на спортните журналисти по време на церемонията "Футболист на годината" на 30 януари. Тогава бе обявено, че от 55-ата анкета „Футболист на годината” гилдията на спортните журналисти предизвиква бъдещите победители да помагат с личен пример за по-доброто бъдеще на родния футбол. 

Предизвикателството гласи: „Колкото спортни журналисти са поставили победителя на първо място в анкетата си, минимум толкова футболни топки да купи най-добрият играч за изминалата година и през следващата да ги подари на школа или школи по свой избор.”

Ивелин Попов се прибра за кратко в България между втория и третия лагер на „Спартак” (Москва). И преди да замине за подготовка в Кипър, ще изпълни поетата отговорност. Голяма част от нешния 14 февруари националът ще посвети на играта, която обича, и на български деца. Ивелин ще занесе лично топки за няколко родни школи и ще се види с таланти от тях.

В 11:30 часа в Пловдив на стадион „Спартак” ще подари топки на школата „Спартак С94” (Пловдив).

В 13 часа в Пазарджик на стадион „Георги Бенковски” ще подари топки на „Орлета” (Пазарджик).

В 15:30 часа в София на централния терен на НСА ще подари топки на школите „Национал” и „Победа”.

Ивелин Попов обяви, че се е захванал и с второто предизвикателство от Българската асоциация на спортните журналисти: „Да си избере българче от детско-юношеска школа, на което да стане ментор – да потренира с него, друг път просто да отиде на негова тренировка, след която да му даде съвети, да го покани на свой мач... Да стане негово реално вдъхновение...” 

Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 776Време за изпълнение: 0.4787 сек., 0.3999 от тях за заявки.