pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
При акции срещу наркоразпхространението са задържани шестима
pamedia , вторник 22 март 2016 - 11:56:23 // коментари: 0


Продължават активните действия на служителите от полицейските управления в областта по противодействие на притежаването и разпространението на наркотични вещества, съобщават от Пресцентъра на ОД МВР Пазарджик.
В рамките на последните дни са задържани общо шестима души. 

При извършени проверки и личен обиск служители от полицейския участък в квартал „Изток”, както и колегите им от сектор „Криминална полиция” при РУ-Пазарджик са установили, че В.Д.- на 28 години от пловдивскто село Косово, държи в себе си около 22 грама с марихуана и едно пакетче - тип писмо, с хероин, а 43-годишната К.Б. от областния град съхранява пет дози с хероин.

При рутинна проверка е засечен лек автомобил, а водачът му М.А.- на 26 години от Пазарджик и пътуващият с него  И.Д.- 32 години, съхраняват пликче с канабис. Аналогичен е и случаят с 23-годишния В.З. от пазарджишкото село Главиница, който държал в джоба си полиетиленово топче с марихуана.

На улица в Пещера местните полицаи извършили личен обиск на пещереца А.Д.- на 35 години, като у него открили хапче, реагиращо при полевия наркотест на амфетамин.

И шестимата са задържани в арестите за срок от 24 часа, а притежаваната от тях дрога е иззета.Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 355Време за изпълнение: 0.4678 сек., 0.4170 от тях за заявки.