pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Регистрациите на отбори от Пазарджик за Каменица Фен Купа 2016 са до 10 април, квалификациите ще се играят на 16 и 17 април
pamedia , вторник 22 март 2016 - 14:55:11 // коментари: 0


Стартира 14-тото издание на футболния турнир за  любители в България "Каменица Фен Купа".

 В програмата му и тази година са включени всички 28 области на страната, като в тях ще бъдат проведени общо 28 квалификационни и 12 полуфинални регионални кръга.

За първи път в историята на Фен Купа регистрациите са отворени за всички градове едновременно. Сайтът на турнира http://fancup.kamenitza.bg е напълно обновен, за да улесни максимално записването на феновете.

 Срокът за регистрация за Пловдив и Пазарджик продължава до 10 април, а квалификациите са насрочени за 16 и 17 април. Първите 10 записани отбора от всеки град ще спечелят награда.

„Подготвили сме много нови изненади, предизвикателства и награди, които очакват  всички фенове, жадни за победа. Запазваме голямата награда - посещение зад кулисите на Камп Ноу  в компанията на легендата Христо Стоичков. Това е уникален шанс за финалистите в турнира, да изживеят една мечта и да се докоснат до най-големите звезди в световния футбол“, сподели Кирил Глушков – мениджър Събития в „Каменица“ АД.

Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 766Време за изпълнение: 0.4381 сек., 0.3688 от тях за заявки.