pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
По празниците полицията вади допълнителни екипи по пътищата и съветва как да се предпазите от посегателства
pamedia , вторник 26 април 2016 - 17:02:29 // коментари: 0


ПазарджикПредвид предстоящите Великденски празници в Областна дирекция на МВР-Пазарджик и РД”Пожарна безопасност и защита на населението”-Пазарджик е създадена необходимата организация за недопускане на инциденти, престъпления и нарушаване на обществения ред, съобщиха от областната дирекция на МВР в Пазаржик.

За осигуряване на безопасността на движението ще бъдат извадени допълнително полицейски екипи на най-невралгичните точки в районите на АМ „Тракия”, главните пътища Пловдив-Пазарджик-Белово-Костенец, Пазарджик-Панагюрище, Пазарджик-Пещера-Батак, Варвара-Велинград, Пещера-летовище Свети Константин. Батак- летовище „Цигов чарк”. Създадена е организация за изпълнение на разпоредбите на Агенция  „Пътна инфраструктура“ за въвеждане на временна организация на движението по участъци от Републиканската пътна мрежа на МПС над 12 тона, включително и състав с ремаркета и полуремаркета, селскостопанска и земеделска техника, трактори и специализирана строителна техника.
Съвместни екипи от полицаи и пожарникари са предвидени за дежурства в близост до по-големите храмове по време на Великденското богослужение, като общо в охраната на празничната вечер са ангажирани около 250 служители.
Особено внимание ще бъде отделено върху местата с висока концентрация на граждани: пешеходни зони, пазари, гари и автогари. На тези места ще има засилено полицейско присъствие с цел недопускане на посегателства върху собствеността на гражданите.
Ако по време на празничните дни ще напуснете жилището си за повече време не забравяйте отключени врати, недобре затворени прозорци на тераси, санитарни помещения, неукрепени врати на гаражи и мазета, съветват от полицията. Старайте се да не разгласявате в социалните мрежи за вашето отсъствие, а нека за него да знаят само най-близките. Предупредете и съседите си за това, за да са бдителни ако чуят съмнителен шум от апартамента ви, напомниха представители на органите на реда в Пазарджик.


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 592Време за изпълнение: 0.5079 сек., 0.4442 от тях за заявки.