pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Дара Стоянова излиза на полуфинал в "България търси талант" на 15 май
pamedia , сряда 04 май 2016 - 14:12:34 // коментари: 0


Дара СтояноваНевероятно талантливата 7-годишна гимнастичка от Спортен клуб "Диляна прима" Дара Стоянова ще излезе на полуфинала на "България търси талант" по БТВ на 15 май. Още с появяването си на сцената на шоуто Дара спечели и публиката, и журито с емоционалния си танц, с атлетичността и изразителността си.

Дара се подготвя от треньора си Вили Петкова. Гимнастичките от СКХГ "Диляна Прима" бяха поканени лично от Боби шоу да се включат в "България търси талант", след като Боби шоу видя тяхно изпълнение по време на ежегодните награди "Предприемач на годината" в Пазарджик. Малката Дара спечели сърцата на журито и публиката и вече е на полуфинал. В училището, където учи - ОУ "Проф. Иван Батаклиев" вече са подготвили плакат в подкрепа на Дара - за участието ѝ в концерта на 15 май, от 20 часа по БТВ. Дара има със сигурност подкрепата и на съотборничките си от СКХГ "Диляна прима".

От 4-годишна тя е по три часа в залата и нейният талант и упоритост със сигурност ще бъдат възнаградени! Да я подкрепим! 

Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 3095Време за изпълнение: 0.5938 сек., 0.5432 от тях за заявки.