pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
От днес Илияна Йотова отговаря за област Пазарджик в БСП
pamedia , петък 10 юни 2016 - 18:17:56 // коментари: 0


ПазарджикТова съобщи официално на пресконференция председателят на областната организация на БСП Йордан Младенов. Той изказа благодарности към Янаки Стоилов, който досега изпълняваше тази функция и заяви, че ще разчитат на него като народен представител от избирателния район.
В пресконференцията участваха още: самата Илияна Йотова, новоизбранията общински председател на социалистите в Пазарджик Гурко Митев и депутатът Димитър Димитров.
В организациите на социалистите стартира допитване с 2 въпроса. Първият е: "По какъв начин БСП да участва в изборите за президент и вицепрезидент на РБ?".
Вторият е : "С кои от следните  партии е допустимо да преговаря БСП за издигането на общ кандидат?"

По този начин стартираме президентската кампания, а и провеждането на различни срещи за евентуални предсрочни избори, поясни Младенов.
 Народният представител Димитър Димитров заяви, че  алтернативата е една-единствена: предсрочни избори и смяна на модела на управление на държавата.
16 000  двойки по математика е достатъчен критерий за това на какво ниво се намира нашето образование, посочи Димитров. той предупреди, че България следва гръцкия вариант и с везетия нов заем от 1 млрд лева е страната с най-бързо растящ държавен дълг, надхвърлящ вече 20 млрд лева.

Евродепутатът Илияна Йотова сподели, че с радост е приела предложението на Корнелия Нинова да отговаря за Пазарджишка област.
В следващите месеци ни предстои много работа. Буквално тази вечер ще стартираме работата в нашите структури с допитването, но и рекламната кампания, тъй като тя ще бъде направена по нов, модерен начин.
Имаме нужда  не само да стабилизираме структурите, но и да ги разширим и да ги изградим. Защото ситуацията отпреди 2 години, когато основно се занимавах с дейността на партията на територията на областта, не се е променила много.
Това каза Илияна Йотова и заяви,  категоричната си убеденост, че мандатът на това Народно събрание е изчерпан и предсрочните избори са неизбежни.

Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1278Време за изпълнение: 0.5473 сек., 0.4693 от тях за заявки.