RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Ден на отворените врати в дружеството - 40 осмокласници посетиха „Асарел-Медет“ АД

С таблети от най-висок клас получиха трима отличници
 
Панагюрище40 осмокласници  от СОУ „Нешо Бончев“ и ОУ „Проф. Марин Дринов“  посетиха „Асарел-Медет“АД  на проведения за трети път Ден на отворените врати в компанията. Посещението се състоя в последния им учебен ден – 15 юни. Събитието се превърна и в повод възпитаниците от ОУ „Проф. Марин Дринов“да получат бележниците си за успешно завършено основно образование по време на посещението си в дружеството. 

Тримата осмокласници от двете училища, които са завършили с отличен успех, получиха награди в рамките на партньорска инициатива между „Виваком“ и „Асарел-Медет“АД . Станислав Даниелов Байряков от СОУ „Нешо Бончев“ бе отличен заради успеха си от 5,94, Владимир Панчов Бояджиев от ОУ „Проф. Марин Дринов“ завършва с успех от 5.92, а  Мартина Николова Чамова от СОУ „Нешо Бончев“  има успех от 5,69. Освен грамоти, отличниците получиха и по една специална награда – супермодерни таблети. 
„Нека награждаването на днешния ден се превърне в стимул за всички останали ученици, за да постигнат още по-добри резултати през следващата учебна година!“, с тези думи ръководителят на отдел „Комуникации“ Ана Финджикова завърши своето приветствие към младежите. Тя запозна учениците с дейността на „Асарел-Медет“ АД,  като им показа  фирмената експозиция, отразяваща 50-годишната история на дружеството.  Минният инженер Николай Чамов представи експозицията от минни машини, които вече са изведени от производството, след което групата разгледа и диспечерския пулт на рудник „Асарел“ с автоматизирана система за управление.
 Възможностите за включване в програмата за дуално обучение в Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм в Панагюрище след завършен осми клас за пореден път бяха представени от Лили Игнатова от отдел „Персонал“. Тя изрази увереността си, че с този нов модел за учене чрез работа, днешните ученици имат възможност не само да съчетават уроците с практиката, но и да открият призванието си още преди завършването на своето задължително образование.


Тази страница е видяна: 485

 Публикувано от: pamedia на сряда 15 юни 2016 - 21:42:55

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Ден на отворените врати в „Асарел-Медет“
„Асарел-Медет” АД посрещна над 60 гости в Деня на отворените врати
Представители на 80 български и чужди фирми посетиха второто издание на Дните на отворените врати в РАИС
Топ мениджъри от „Сименс” посетиха „Асарел-Медет” АД и Панагюрище
21 представители на водещи британски компании посетиха „Асарел-Медет“ АД
Над 150 деца посетиха „Асарел-Медет“АД по случай Европейския ден на минералите
28 деца посетиха „Асарел-Медет“ АД по проекта „Гордея се с труда на моите родители“
Гл. изпълнителен директор на „Аурубис“ и членове на Надзорния съвет на компанията посетиха „Асарел-Медет“АД
16 деца посетиха мама и тате в "Асарел-Медет" - национална инициатива "Гордея се с труда на моите родители"
Втори ден на отворените врати в РАИСТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.3793 сек., 0.2992 от тях за заявки.