RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Панагюрската болница "Уни Хоспитал" започна представянето на болничните си отделения и клиники

УНИ ХОСПИТАЛ, Управителят на МБАЛ „Уни Хоспитал“ д-р Лучия Добрева днес представи пред медии началниците на клиниката по нервни болести, отделението по акушерство и гинекология и отделението по пластично-възстановителна и естетична хирургия.
Комплексността в медицинските грижи и индивидуален подход към всеки един болен е цел на екипа на болницата ни, сподели д-р Добрева.

Цялата ни апаратура е нова, имаме възможност да обхванем всички неврологични болести, които покриват всички неврологични пътеки, подчерта доц. д-р Ирена Велчева, началник на клиниката по нервни болести. Доц. Велчева, която е била дългогодишен национален консултант по нервни болести подчерта, че се въвеждат нови методи в лечението на инсултите.
В клиниката по нервни болести на „Уни Хоспитал“ се извършва съвременна диагностика и лечение на заболявания на централната и периферна нервна система: мозъчно-съдови, дегенеративни, демиелинизиращи, деменции, епилепсия, световъртеж, различни форми на главоболие, радикулити, плексити, полиневропатии, болки в гърба и дискова болест, невралгии, неврити, нарушение на вегетативната нервна система, невротични състояния и други.

Една от целите ни е да издигнем до институционално, академично ниво естетичната хирургия, защото тя е много важна и отговорна част от нашата специалност, въпреки че в страната ни често на нея се гледа несериозно. Прилагането на най-съвременни оперативни техники и интервенции в областта на лицето и тялото, в това число и миниинвазивни ендоскопски техники, са възможни в болницата ни, изтъкна д-р Йордан Йорданов, дм FEBOPRAS, началник на отделението по Пластично-възстановителна и естестична хирургия. 

В областта на реконструктивната хирургия в „Уни Хоспитал“ се извършват:

-хирургия на лимфедем или т.нар. супермикрохирургия, каквато в България до момента не е практикувана;
-реконструктивна хирургия при дефекти от травматично естество, последствия от оперативни интервенции, доброкачествени и злокачествени образувания на кожата и лигавиците в областта на главата и тялото;
-реконструктивни операции на женската гърда със собствени тъкани и импланти;
-периорбитална хирургия (посттравматични и злокачествени заболявания на клепачите);
-лечение на термични поражения (изгаряния и измръзвания).

Акушеро-гинекологичното отделение покрива всички съвременни стандарти в лечението, акцентира д-р Георги Василев, водещ специалист с дългогодишен опит и началник на АГО. Предлагаме миниинвазивна гинекологична ендоскопска хирургия, радикални гинекологични операции, електрохирургия, в неонатологичния сектор – възможност за отглеждане на бебета над 800 грама, изброи още д-р Василев.
В отделението по акушерство и гинекология се извършват подготовка и осъществяване на нормални и оперативни раждания, както и непосредствено наблюдения след тях, интензивно наблюдение на бременност с повишен риск, операции при статични гинекологични заболявания.

Предизвикателството пред екипа на „Уни Хоспитал“ е утвърждаването на европейските стандарти в комплексното обслужване на пациентите което включва модерна диагностика, лечение (хирургично и терапевтично), диспансеризация и профилактика. 

УНИ ХОСПИТАЛ


На снимките:

Операционна зала за Цезарово сечение в Акушеро-гинекологичното отделение

От ляво на дясно: д-р Лучия Добрева, доц. д-р Ирена Велчева, д-р Йордан Йорданов и д-р Георги Василев.Тази страница е видяна: 2152

 Публикувано от: pamedia на понеделник 27 юни 2016 - 16:53:40

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Безплатни прегледи и за рак на гърдата в панагюрската МБАЛ „Уни Хоспитал“
Високоспециализирани консултации ще има в панагюрската болница от германски професор
От 7 март панагюрската болница стартира безплатни профилактични АГ прегледи
Специализирани хирургични прегледи ще има в панагюрската болница до края на март
Коленни и тазобедрени стави, изцяло платени от НЗОК, поставят в панагюрската „Уни Хоспитал“
Проф. Кочер от Истанбул ще консултира панагюрската болница и ще обучава лекари в ендоваскуларни техники
Срещу 30 лв. панагюрската МБАЛ „Уни Хоспитал“ прави диагностика на COVID-19 чрез бързи тестове за наличие на антитела
„Коалиция на пациентите“ присъди на „Уни Хоспитал“ отличието „Добра болница“
Как ще изглежда обновената болница на Панагюрище, чийто ремонт за 55 млн. лева започна днес
Какви медицински услуги предлага и с какво оборудване разполага новата болница "Уни Хоспитал" в ПанагюрищеТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.5298 сек., 0.4483 от тях за заявки.