pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Почерпка, тренировка и среща с шампиони по повод първата година на "Спартак Арена" - Калугерово
pamedia , вторник 19 юли 2016 - 15:41:12 // коментари: 0


КалугеровоНа Стадион "Спартак Арена" в Калугерово спортуващите бяха изненадани с торта, лакомства и среща с шампиони. Поводът беше първата годишнина на стадиона. Организаторите Диди Иванчева и Даниел Ненчев се бяха погрижили освен почерпката, децата да се запознаят с шампионите на България от Калугерово, които в момента са на село. Това са Камелия Стоименова – плуване, Савина Дудова – карате шинкиокушинкай, Йоанна Шиникова от мажоретен състав „Мистерия“, Стоян Генов– джудо и Митко Стоев – джудо и самбо.
Златните деца на Калугерово заедно с капитаните на волейболния и футболния отбор юноши на „Спартак Калугерово“ - Лора Ненова и Стефан Симонов, разрязаха тортата, след като най-малките присъстващи духнаха свещичките.
kalugerovo160719a.jpgКметът на Калугерово Иван Лазаров поздрави децата за техните спортни постижения и обеща, че за спорта ще се правят още много неща, затова очакването му е повече деца да имат такива успехи.
Организаторите благодариха на спонсорите, подсигурили почерпката, като  имената им, съобразно тяхната воля, няма да съобщаваме, защото по думите им "те са дали всичко това от сърце и за децата".
След щедрата почерпка малките спортисти от волейболния и футболния клуб се отправиха към терените, за да изгорят поетите калории. 

Калугерово

Снимки: Информационен център Калугерово


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 442Време за изпълнение: 0.4184 сек., 0.3447 от тях за заявки.