pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Полицията на крак заради съмнителен пакет на Автогарата
pamedia , вторник 02 август 2016 - 09:39:52 // коментари: 0

avtogarapz_2015.jpgСнощи съмнителен пакет, оставен без надзор в парка на Автогара Пазарджик вдигна на крак полицията в града. Дежурният служител от охраната на транспортното съоръжение забелязал около 20:30 часа снощи кашон на една от пейките, в близост до фонтана.
 Тъй като собственикът на пакета не бил открит, охранителят позвънил в полицията. На място веднага пристигнали полицейски служители от ОДМВР Пазарджик, които проверили сигнала. В тази част от деня натовареността на транспортния възел е минимална, въпреки това районът бил отцепен, иззети са записите от видеонаблюдението. В крайна сметка се оказало, че това е забравен багаж най-вероятно от някой от пътниците, пътували по-рано през деня. След свалянето на тревогата, пътуването на автобусите е продължило безпрепятствено до края на работното време на транспортното съоръжение. 
От ръководството на Автогара Пазарджик разясниха, че много често се случва пътниците да забравят свои вещи докато чакат автобуса си. В диспечерския център неведнъж са съхранявали загубени очила, ключове за автомобили, учебници, чадъри и дрехи. Миналата седмица на един от секторите е забравено детско столче, което все още не е потърсено от собствениците. Злополучният пакет, вдигнал на крак полицията снощи също е оставен на съхранение в транспортното съоръжение.


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 982Време за изпълнение: 0.3884 сек., 0.3142 от тях за заявки.