pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Атанас Петров: Получи се страхотна атмосфера
pamedia , петък 07 октомври 2016 - 22:16:59 // коментари: 0


ПазарджикНа последвалата пресконференция след първата волейболна среща от турнира за мъже в Пазарджик между "Хебър" и ЦСКА, спечелена от пазарджишките волейбоисти с 3:2 гейма, треньорът на отбора Атанас Петров изрази задоволството си от победата, но най-вече от възходящия тренд на подготовката за участието на отбора във Висшата лига.

Той благодари за подкрепата на публиката така:
"Различно се играе в Пазарджик. Ние не играхме по-лошо в София. Не успяхме да спечелим мача там. Тук ентусиазмът идва, пълна зала, атмосфера. Момчетат усетиха това нещо и се раздадоха на максимум, както се казва. Получи се страхотна атмосфера."

Петров отбеляза, че в сравнение с първите мачове отборът играе с 50% по-малко грешки. "Все още си търсим сервиса. Правим още доста грешки от сервис. Това е най-трудният елемент, най-важният за волейбола. Той ще дойде най-късно. Така че, трябва повече търпение там. Да спрем да бъркаме, да станем по-силни.
Иначе, като цяло, взаимодействието с разпредлителя е много по-добро, посрещането - стабилизирахме го. "
Вървим нагоре, категоричен е Петров.

Капитанът на отбора Евгени Григоровсподели, че мачът е станал хубав, защото са се борили. "В смисъл, можеше  при 2:0 да приключим. И другото, което е  - тренировките са ни много важни. Публиката зарежда със сигурност, обаче няма да сме домакински отбор - няма да бием само вкъщи", обеща капитанът.
 
Треньорът на гостите Александър Попов  също даде висока оценка за срещатата. "Получи се един хубав мач, както каза Наско - имаше обрати, имаше изненади, имаше интересни отигравания.Е, разбира се, че имаше и грешки. От едната страна "Хебър" са домакини - имат добра организация, има ентусиазъм в редиците им, самата обстановка ги зарежда с позитивизъм. От нашите момчета очакваме да побеждават. От тази гледна точка, пак повтарям,  получи се много хубав мач", каза  Сашо Петков.

Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 901Време за изпълнение: 0.3862 сек., 0.3119 от тях за заявки.