pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Новородено е починало в линейка по пътя Панагюрище - Пазарджик
pamedia , събота 28 януари 2012 - 23:03:46 // коментари: 0


Млада жена загуби детето си часове след раждането му, съобщи TV7.
Момиченцето издъхнало в линейка на път от Панагюрище към Пазарджик. Детето трябвало да бъде транспортирано по спешност, тъй като в болницата на малкия град нямало дежурен педиатър, който да се погрижи за него.
Близките на родилката са убедени, че вината за фаталния изход на случая е на лекарите и са решени да търсят правата си. 19-годишната Линка идва в болницата на Панагюрище вчера сутринта с изтекли води и след нормално протекла бременност. Тъй като не си е платила за избор на екип, я поемат дежурните лекари.
Детето се ражда нормално, но има проблеми с дишането. Според близките, по това време в болницата нямало педиатър и затова се наложило детето да бъде откарано по спешност в Пазарджик. По пътя обаче малката Николета издъхва. Роднините на Линка са категорични, че вината за трагичния изход е на лекарите.
Д-р Александър Кубаков, който изражда младата жена, е убеден, че е направено всичко възможно бебето да бъде спасено. Чия е вината за смъртта на малката Николета ще покаже аутопсията. Резултатите от нея ще станат ясни до седмица.
Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1555Време за изпълнение: 0.1797 сек., 0.1476 от тях за заявки.