pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Бюлетините за президентските избори и референдума пристигнаха в Пазарджик
pamedia , петък 28 октомври 2016 - 14:06:12 // коментари: 0

 
При строги мерки за сигурност бюлетините за президентските избори и национален референдум 2016 бяха доставени в Пазарджик.
273 700 са бюлетини за президентските избори и 262 000 за националния референдум в област Пазарджик, съобщиха от областната администрация.

 
Упълномощени  представители на  Районната избирателна комисия и представители на Областна администрация Пазарджик  получиха  бюлетините за президентските избори от печатницата на БНБ София.
Бюлетините за националния референдум са изработени  в печатница в Плевен, откъдето бяха доставени директно до Пазарджик. До предоставянето им на общините изборните книжа и материали ще бъдат съхранявани в Областна администрация Пазарджик под контрола на РИК и охрана на МВР.
367 са секционните избирателни комисии в областта, две от тях са подвижни - в общините Пазарджик и Велинград. В  15 секции ще се проведе машинно гласуване  - в общините Пазарджик, Велинград и Ракитово.
Областна администрация Пазарджик разпределя и предава на общинските администрации всички книжа и материали необходими за провеждането на президентските избори и националния референдум – протоколи, удостоверения, чували за съхранение на изборните книжа и материали, печати и пликове за печати на СИК,  кутии за отрязъците с номерата на бюлетините и др.
Бюлетини


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 874Време за изпълнение: 0.4517 сек., 0.3783 от тях за заявки.