RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
13 ученици бяха мениджъри за един ден в "Асарел-Медет"

Асарел-МедетДванадесетокласничката Цветелина Цветанкова стана първата жена-диспечер в историята на „Асарел-Медет“. Ученичката за няколко минути символично пое ръководството на технологичните процеси в рудник „Асарел“ като част от инициативата „Мениджър за един ден“, която се провежда традиционно в дружеството. Освен рудника, Цвети и още 12 нейни връстници от двете панагюрски гимназии, имаха възможността да разгледат машините ветерани в експозицията на предприятието  и да се запознаят с експонати, фотоси, документи и награди, намерили място във фирмената сбирка.

В подкрепа на  инициативата, която се реализира от международната организация „Junior Achievement–Young Enterprise Europe” младежите заеха за кратко мениджърски позиции, за да се запознаят със спецификата на различни професии, както и с ангажиментите и отговорността на работните места. Те се превъплатиха в ролята на ръководители в Централна ремонтна база и отделите „Информационни и телекомуникационни технологии“, „Строителство“ и „Комуникации“. Свой „заместник“ прие в кабинета си и директорът на дирекция „Човешки ресурси“ Александър Чобанов.

Асарел-МедетТой, като председател на фондация „Асарел“, връчи на младите мениджъри стипендии за отличен успех  през изминалата учебна година. „Мислете за бъдещата си реализация, търсете своето място и най-важното – не спирайте да мечтаете”, призова Чобанов кандидатите за бъдещи мениджъри. Част от тях споделиха, че след посещението си в компанията, перспективата да започнат работа тук им се вижда все по-примамлива.

Стипендиантите  са част от инициативата „Образование за всички“, чрез която от 2012 година насам Фондация „Асарел” осигурява учебни помагала и стипендии  ученици от училищата в общината. До този момент са подпомогнати над 400 деца, а Фондацията ги е подкрепила с повече от 40 000 лева.  През тази година „Образование за всички“ бе избрана от „Райфайзен България“ като една от 24-те инициативи, която да бъде популяризирана и подкрепена с дарения от служители на банката и други дарители.  


Тази страница е видяна: 602

 Публикувано от: pamedia на четвъртък 17 ноември 2016 - 17:45:17

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Бъдещи мениджъри: „В „Асарел-Медет“ се работи отговорно!”
Топ мениджъри от „Сименс” посетиха „Асарел-Медет” АД и Панагюрище
Ученици ще бъдат мениджъри за един ден в общинската администрация на Пазарджик
165 работници, служители и мениджъри от „Асарел-Медет” празнуваха Деня на миньора с отличия
Мениджъри от „Асарел-Медет“ взеха участие в 25-ия Световен минен конгрес в Астана, Казахстан
Девет гимназисти ръководиха „Асарел-Медет” АД за един ден
13 панагюрски ученици поеха ръководството на „Асарел-Медет“АД за ден
Нови 25 ученици прекрачиха прага на „Асарел-Медет“ по програмата за дуално обучение
Дейци на културата, учители и ученици от Стрелча бяха отличени за 24 май
Два паметника - на поп Груйо Бански и на загиналите във войните, бяха открити в един ден в ОвчеполциТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.4690 сек., 0.3854 от тях за заявки.