pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Празник в ПГСА по повод Международния ден на студентите и учениците
pamedia , четвъртък 17 ноември 2016 - 18:00:56 // коментари: 0


ПГСАВ Професионална гимназия по строителство и архитектура – Пазарджик, се проведе празник, посветен на  Международния ден на студентите и учениците. Ученическото самоуправление към училището подготви тържество, музикалната програма в което беше поверена на китариста  Борис Гроздев – осмокласник от ЕГ „Б. Брехт”.
Официални гости на празника бяха Илияна Кошлукова и Галина Бояджиева от ЦКО – Пазарджик.

Инж. Петя Иванова – директор на ПГСА, поздрави представителите на Ученическото самоуправление и им благодари за упоритата работа и за организационните умения. Тя се включи в инициатива, съпътстваща днешния празник. Инж. Иванова записа на табло своята рецепта за успех - учене през целия живот. Много ученици и учители откликнаха на предизвикателството на младите хора. Сред посланията им върху таблото са: труд, постоянство, дисциплина, воля, приятелска подкрепа, упоритост, късмет, любов, вяра, надежда…

ПГСАПредставителите на ЦКО също изразиха своята благодарност към учениците. Насърчиха ги да продължат да работят с ентусиазъм и жизнерадост. ЦКО – гр. Пазарджик, е отворен за всички, които биха искали да бъдат компетентно консултирани във връзка с кариерната ориентация. Учениците трябва да знаят, че винаги могат да разчитат на подкрепата на консултантите по пътя към успеха, към желаната цел, споделиха представителите на ЦКО.  Учениците бяха подкрепени от инж. Недялка Енева - координатор по организиране и координиране на процеса на осигуряване на общата и допълнителната подкрепа за личностно развитие в ПГСА – гр. Пазарджик. Г-жа Кошлукова и г-жа Бояджиева от ЦКО- Пазарджик връчиха грамоти на много ученици за активната им дейност.
А за да е празникът истински, имаше и лакомства, и късметчета.

ПГСА Пазарджик

Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1680Време за изпълнение: 0.5392 сек., 0.4643 от тях за заявки.