RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
EVN България - със 7 млн. лв. инвестиции в област Пазарджик за 2016 г.

evn161208.jpgОколо 7 млн. лв. са инвестициите на EVN България в област Пазарджик за 2016г. - за нови електропроводи, средно и ниско напрежение, 20 нови трафопоста - основно в Родопската част на областта, изграждане на нова мрежа в промишлената зона на град Пазарджик за привличане на инвеститори. През 2017г., на територията на областта ще продължи изграждането на система за дистанционно отчитане на битови електромери, с цел намаляване на кражбите на ел. енергия.  В подготовката за зимния сезон, на територията на областта са подменени  над 400 стълба, изградени са просеки и проводници. За бърза реакция при зимни условия, от дружеството са осигурени добре оборудвани, високопроходими машини за общините Велинград, Батак, Пещера, Белово.

Тази информация е изнесена на среща на ръководството на ЕVN с областния управител на Пазарджик Гинче Караминова. На посещение в Пазарджик днес бяха председателят на Управителния съвет на EVN България Робърт Дик, зам.-председателят на Управителния съвет Калина Трифонова и ръководителят на клиентските центрове на EVN Костадин Величков. Те представиха инвестиционната програма на дружеството в област Пазарджик за 2016г., подготовката за зимния сезон и проектите, които ще се реализират през 2017г.

Областният управител Гинче Караминова ще настоява пред кметовете на общини, всички проекти, които се разглеждат на Съветите по устройство на територията да бъдат своевременно съгласувани с EVN и представител на дружеството да присъства на заседанията. Гинче Караминова постави отново въпроса за стриктно спазване на процедурите по поддържане и почистване на сервитута под далекопроводите и осигуряването на проводимост през зимния сезон.Тази страница е видяна: 633

 Публикувано от: pamedia на четвъртък 08 декември 2016 - 18:02:47

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Генералният консул на Турция в Пловдив: Област Пазарджик е една от най-привлекателните области на България за логистика и инвестиции
БЧК започва раздаването на хранителните пакети по втория транш на „Хранителна програма - 2016" в област Пазарджик
Област Пазарджик е на четвърто място по въведени в експлоатация новопостроени жилища през третото тримесечие на 2016 г.
18 опита за самоубийства за първите 3 месеца на 2016 г. в Пазарджишка област
3 млн. лв. са инвестициите на ЕVN България в област Пазарджик за полугодието
Област Пазарджик подкрепи кампанията „Да изчистим България“
Средна заплата от 836 лв. в Пазарджишка област и увеличение на заетите с 2,2%, отчита статистиката в края на 2016 г.
Граждански референдум на Движение България на гражданите стартира и в област Пазарджик
МГЕРБ в област Пазарджик с инициативи по повод 138 години от Освобождението на България
Нови цени на електроенергията за клиентите на EVN България от 1 юли 2016 г.Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.4219 сек., 0.3413 от тях за заявки.