pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
С възможностите за бъдеща професионална реализация в здравеопазването се запознаха ученици от панагюрските гимназии
pamedia , вторник 20 декември 2016 - 13:56:35 // коментари: 0


Уни Хоспитал  ПанагюрищеС възможностите за обучение в Медицински университет Пловдив и бъдеща професионална кариера в МБАЛ „Уни Хоспитал“ се запознаха десетки ученици от СУ „Нешо Бончев“ и Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм. Срещите, на които бяха презентирани факултетите на МУ-Пловдив и Медицинския колеж към висшето учебно заведение, бяха инициирани от г-н Александър Чобанов, директор на „Човешки ресурси“ в „Асарел-Медет“ и г-жа Христина Станчева, ръководител на отдел „Персонал“. 

В специална презентация доц. Николета Трайкова, отговаряща за учебната и научната дейност в болницата в Панагюрище описа реда за кандидатстване, балообразуващите оценки и подробности около предстоящата кандидат-студентска кампания. С компетенциите на медицинските специалисти – медицинска сестра, акушерка, клиничен и рентгенов лаборант, помощник-фармацевт, зъботехник, рехабилитатор, инспектор по обществено здраве, инструктор по хранене и безопасност на храните, медицински козметик, запозна тийнейджърите зам.-директорът на Медицински колеж Пловдив г-жа Мария Божкова.

В края и на двете срещи се оформиха интересни дискусии, на които се обсъждаха въпроси, както за приемните изпити, така и за възможностите за работа и професионална кариера в МБАЛ „Уни Хоспитал”ООД. Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 944Време за изпълнение: 0.4457 сек., 0.3816 от тях за заявки.