RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Гратисен период до 31 януари за нелегалните таксита дават във Велинград, двойно повече разрешителни е издала Общината за 2017 г.

ВелинградОт началото на годината до днес във Велинград са издадени 103 разрешителни за извършване на таксиметров превоз, а за цялата 2016 година са 47. Това стана ясно на работната среща по проблемите на таксиметровите фирми в града, инициирана от кмета д-р Костадин Коев. В срещата участваха представители на транспортни фирми,  ДАИ, РУП Велинград и служители на общинска администрация.

Според присъстващите представители на бранша в курорта работят не повече от 120 коли. По техни данни незаконните таксиметрови автомобили засега са не повече от 20. Отчитайки срока за издаване на удостоверение за липса на задължения от НАП, участниците в срещаета решиха да се даде гратисен период до 31 януари за узаконяване на все още неподалите документи. След този период  ДАИ и КАТ ще бъдат взети съответните мерки по компетентност.

На местата, определени за таксита, ще бъде забранено паркирането на други автомобили и това ще бъде обозначено, а на нарушителите ще се налагат глоби. С подкрепата на всички присъстващи бе взето решение отново улиците  „Братя Маврикови” и „Димитър Благоев” в кв. "Чепино"  да са  еднопосочни и да се поставят нужните табели за по-добра ориентация на жителите и гостите на Велинград


Тази страница е видяна: 1343

 Публикувано от: pamedia на петък 13 януари 2017 - 22:44:22

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Гратисен период до 18 януари за подновяване на пропуските за паркиране в „Синята зона“ по местодомуване
Кметът прогнозира преизпълнение на данъчните приходи, те към 31 август са с близо 1,5 млн. лв. повече спрямо същия период на 2017 г.
Въведен е гратисен период за задължителните маски
Община Пазарджик отменя Синята зона, гратисен период за наемателите на общински имоти
НАП Пазарджик събра 4 млн. лв. повече в сравнение със същия период на миналата година
Младежката структура на ГЕРБ в Панагюрище отбеляза втората си година с двойно повече членове
Повече фирми са подали годишни декларации в НАП Пазарджик до момента в сравнение със същия период на 2016 г.
Повече ПТП с повече загинали за 9-месечието. Има проекти за ремонти на пътищата Пазарджик-Пловдив и Велинград-Сърница
Валидността на годишните винетки за 2017 г. е до 31 януари 2018 г. Новите важат от датата на закупуване за срок от година.
С 28.6% повече са въведените в експлоатация жилищни сгради в област Пазарджик през третото тримесечие на 2017 г.Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.6941 сек., 0.6117 от тях за заявки.