RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Топ мениджъри от „Сименс” посетиха „Асарел-Медет” АД и Панагюрище


Топ мениджъри от немския концерн „Сименс” посетиха „Асарел-Медет” АД и Панагюрище на 1 февруари. Визитата бе организирана от главния изпълнителен директор на „Сименс България” д-р инж. Боряна Манолова, като целта на посещението бе нейните колеги от Израел, Австрия, Сърбия, Словакия и Румъния да видят у нас „в действие” машини и оборудване, произведени в заводите на предприятието.

Асарел-Медет

По време на визитата гостите бяха придружавани от инж. Иван Чолаков – директор „Производствено-технически дейности” в „Асарел-Медет” АД и инж. Панталей Матанов, ръководител на отдел „Автоматизация”. Гостите се запознаха с историята на „Асарел-Медет” АД във фирмената експозиция, след което имаха възможност да проследят технологичния процес. Мениджърите видяха системата за управление и диспечеризация на рудник „Асарел”, а след това групата посети обогатителната фабрика. Там те наблюдаваха в работен режим произведените от „Сименс” интегрирана система за управление на обновената Първа флотационна секция, пултът за управление на технологичните процеси във фабриката и електрически съоръжения за задвижване на двигатели.
След визитата си в „Асарел-Медет”АД гостите посетиха новата панагюрска болница МБАЛ „Уни Хоспитал”, където в отделението по образна диагностика, клиниката по кардиология, онкологичния център и операционния блок видяха медицинско оборудване от последно поколение  с марката „Сименс”.
Мениджърската визита в Панагюрище завърши с посещение на Историческия музей в града, където гостите се докоснаха до магията на тракийското изкуство и разгледаха залата трезор с експозицията на Панагюрското златно съкровище.
„Аз съм изключително доволна, че в малък град като Панагюрище имаме дългогодишни партньорски отношения и перспектива за тяхното бъдещо развитие. Благодаря на нашите приятели от „Асарел-Медет”, обобщи в заключение д-р инж. Боряна Манолова. 


Тази страница е видяна: 765

 Публикувано от: pamedia на четвъртък 02 февруари 2017 - 17:44:39

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Бъдещи мениджъри: „В „Асарел-Медет“ се работи отговорно!”
165 работници, служители и мениджъри от „Асарел-Медет” празнуваха Деня на миньора с отличия
Мениджъри от „Асарел-Медет“ взеха участие в 25-ия Световен минен конгрес в Астана, Казахстан
21 представители на водещи британски компании посетиха „Асарел-Медет“ АД
Ден на отворените врати в дружеството - 40 осмокласници посетиха „Асарел-Медет“ АД
Над 150 деца посетиха „Асарел-Медет“АД по случай Европейския ден на минералите
28 деца посетиха „Асарел-Медет“ АД по проекта „Гордея се с труда на моите родители“
13 ученици бяха мениджъри за един ден в "Асарел-Медет"
Гл. изпълнителен директор на „Аурубис“ и членове на Надзорния съвет на компанията посетиха „Асарел-Медет“АД
16 деца посетиха мама и тате в "Асарел-Медет" - национална инициатива "Гордея се с труда на моите родители"Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.4616 сек., 0.3828 от тях за заявки.