pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Първите 3 рисунки от конкурса „Аз и детското полицейско управление" заминават за София, останалите ще красят фоайето на Областната дирекция
pamedia , сряда 08 февруари 2017 - 17:51:29 // коментари: 0


ПазарджикТрима представители на детските полицейски управления в областта ще представят Областната дирекция на МВР в Пазарджик на националното състезание за детска рисунка на тема „Аз и детското полицейско управление", съобщи говорителят на Дирекцията Мирослав Стоянов. 

В надпреварата участваха 14 ученици от детските полицейски управления в Пазарджик, Септември, Пещера, Панагюрище и Велинград. Комисията за оценка на рисунките беше съставена от г-жа Албена Димитрова – представител на РУО-Пазарджик, г-жа Стилияна Гронева – преподавател по изобразително изкуство, старши инспектор Мария Панайотова – координатор на проекта „Детско полицейско управление” и инспектор Пани Луков от ОДМВР-Пазарджик. Членовете разгледаха внимателно всички 15 творби, а решението на журито кои да бъдат в призовата тройка беше изключително трудно, тъй като децата бяха вложили много труд, старание и въображение в рисунките си.

 Днес на тържествена церемония в присъствието на полицаи, преподаватели, родители и деца бяха оповестени дългоочакваните  резултати от регионалния конкурс. Първото място беше присъдено на Аделина Тачева от ОУ „Професор Марин Дринов” в Панагюрище, следвана от Атанас Муртин, възпитаник на СУ „Св.Св. Кирил и Методий” във Велинград и Велин Динчев от СУ „Христо Ботев” в Септември. Наградите на всички участници от името на ръководството на ОДМВР връчи комисар Блага Крайчева-Улева–началник на отдел „Разследване”.

Рисунките на първите трима ще бъдат изпратени в столицата, където ще участват в класирането на национално ниво, а останалите ще останат да красят фоайето на полицейската дирекция в Пазарджик. На изпроводяк всички си пожелаха успехи в предстоящите инициативи свързани с програмата „Детско полицейско управление”.   


Пазарджик
Пазарджик

Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1016Време за изпълнение: 0.5054 сек., 0.4303 от тях за заявки.