pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Учениците от "Твоят час" в ПГСА представиха работата си в клубовете
pamedia , четвъртък 16 февруари 2017 - 13:32:54 // коментари: 0


ПГСА Пазарджик, Клубовете по проект "Твоят час" в Професионална гимназия по архитектура и строителство в Пазарджик имаха обща представителна изява, на която участниците демонстрираха наученото по време на занятията на клубовете. Проектът стартира през ноември 2016 година. С него са ангажирани в две направления много учители и ученици. Някои от тях са включени в дейности за преодоляване на обучителни затруднения по математика и български език и литература. Други гимназисти участват в 12 клуба по интереси.

   Представителната изява по проекта събра много учители, ученици и гости в зала „Арх. Делевски“ в ПГСА. С кратък филм и рецитал бяха отбелязани 144 години от гибелта на Васил Левски. Клубовете бяха направили свои кътове с изготвени от тях табла, сувенири и картички, които демонстрират наученото от тях.

Клубовете са изключително разнообразни:  "Млад турист", "Творците", "Приложно изкуство", "Роден край", "Волейбол", "Архитектурно наследство на град Пазарджик", "Как да се държим в обществото", "Гейм дизайн",  "Бизнес архитектура", "Брациговските майстори строители и тяхното архитектурно творчество",  "Искам да знам, трябва да мога" и "Къщата на моите мечти". По време на срещите си учениците са ангажирани с разнообразни дейности от различни сфери – изкуство, строителство и архитектура, спорт, туризъм, бизнес, краезнание, етикет, литература.

Сбирките на учениците и учителите продължават и през втория учебен срок, а представителната изява на клубовете е насрочена за месец май.


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1246Време за изпълнение: 0.5092 сек., 0.4305 от тях за заявки.