pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Звезди в подкрепа на децата с увреждания от Пазарджик
pamedia , сряда 22 февруари 2017 - 13:24:40 // коментари: 0


Сдружение "Подай ръка и подкрепи", което обединява майки на деца с увреждания от Пазарджик организира за първи път в областния център ПРОЛЕТЕН БАЛ НА ДОБРОДЕТЕЛТА. На 21-ви март в хотел „Форум“ на търг ще бъдат разиграни вещи и предмети, дарени от известни личности, познати лица от сферата на спорта и изкуството – музика, театър, танцово и изобразително изкуство. Всички събрани средстваМайки в Сдружение, Пазарджик, ще отидат за създаването на фонд  за подпомагане на лечението на децата и младежи с увреждания от Пазарджик. Инициативата е подкрепена и ще премине под патронажа на кмета на общината Тодор Попов.
На Пролетния бал на добродетелта представители на местната общност ще наддават за сантиментално скъпи предмети на популярни и обичани лица и творци, а с това ще  да помогнат на значима социална кауза.


 Кои са звездите, които ще дарят свои любими вещи и кои ще бъдат гост – изпълнителите по време на вечерта на доброто, предстои да разберем. Организаторите обаче обещават, че те ще бъдат значими имена от обществения и културен живот на страната.

Сдружение „Подай ръка и подкрепи“ е създадено през декември 2012 година от няколко майки на деца с увреждания, родени и живеещи в Пазарджик. Вече четири години те намират сили една в друга, борят се с трудностите, свързани с отглеждането на децата им с тежки увреждания. Те са основали Сдружението с ясната цел да подпомогнат сами децата си с тежък умствен и физически дефицит. Майките сами изработват картички и други ръчно направени артикули, които продават на организирани от тях базари и щандове, а със събраните средства подпомагат лечението на децата си.
 
 
 Сметка на Сдружение „Подай ръка и подкрепи“:
BG71PRCB92301043301919
Procredit bank


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 794Време за изпълнение: 0.3755 сек., 0.3004 от тях за заявки.