Меню
logo_elina.jpg
ИЛ КОЗМЕТИКС БЪЛГАРИЯ
==
 търси да назначи
в с. Гара Елин Пелин, оператори опаковъчна линия.
==
Отлично възнаграждение, работа на смени, осигурен транспорт.
==
 тел. 0887/ 420 180;
          0884/ 530 777  


ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Бойка Маринска от „Реформаторски блок-Глас народен“: Надявам се с гласа си избирателите да изпратят в Парламента хора, които ще работят и ще изпълняват ангажиментите си. Ние в търгове не участваме
pamedia , събота 25 февруари 2017 - 14:42:42 // коментари: 0


ПазарджикС водосвет за здраве и благоденствие в църквата „Успение на Света Богородица“ в Пазарджик симпатизанти на коалиция „Реформаторски блок- Глас народен“ и участници в листата обявиха старта на предизборната си кампания.
Водачът на листата Бойка Маринска сподели твърдото си убеждение, че като дясна коалиция „Реформаторски блок- Глас народен“  ще бъде единствена в следващия парламент. „Ние в търгове няма да участваме, няма да обещаваме нереалистични неща, като двойно увеличаване на пенсии, двойно увеличаване на заплати. Българският избирател се е наслушал на такива обещания  и дано да се е убедил, че това е нереалистично. Ние очакваме позитивна  кампания, такава ще правим, такава винаги сме правили и много се надявам останалите участници в изборите да бъдат достатъчно  толерантни един към друг. Нека да покажем този път, че може да се води интелигентна предизборна кампания, може да се уважава опонента. Надявам се и избирателите да изпратят с гласа си в парламента хора, които не просто да присъстват там, но и да работят, да изпълняват ангажиментите си. Смятам, че в голяма степен изпълних своите ангажименти,  не ми стигна времето поради прекъснатия мандат да довърша останалото, но надявам се, че ще бъда отново в парламента, за да мога да продължа всичко онова, което съм обещала и да го доведа до край“, заяви Бойка Маринска. Тя призова избиратели да се възползват от правото си да гласуват с преференциален вот. Това е една възможност в пропорционалната система да гласуват мажоритарно, обясни Бойка Маринска.
ПазарджикПреди водосвета пред медиите Тодор Джамбов посочи основните приоритети на коалицията: стабилно образование, силна икономика, спокойствие и сигурност на хората. „Кампанията ни ще бъде прозрачна и отворена към хората, с които всеки ден се срещаме и разговаряме. Хората ще определят нашия дневен ред“, сподели Джамбов.
За важността на тези избори по отношение на посоката на България в геополитически план говори Димитър Петков от листата на „Реформаторски блок- Глас народен“: „Предстоят едни много важни избори. Става въпрос за геополитическия избор на България. Демократичният избор на България, направен преди години, сега е застрашен. Затова е необходимо с разум да се подходи в този вот, защото това е избор за посоката на България. „Реформаторски избор – Глас Народен“ отстоява твърдо този избор, така че хората на 26 март трябва много ясно да изразят своя глас накъде. Нашата политическа коалиция  е с ясна визия по отношение на членството ни в Европа и в НАТО“.
„Обединени сме от мотото „Разум, родолюбие и развитие“, заяви Чавдар Чавдаров – също кандидат за депутат от листата на „Реформаторски избор – Глас Народен“. Той сподели убеждението си, че политиката може да бъде в интерес на българските граждани.

Коалиция „Реформаторски избор – Глас Народен“ е под №21 в интегралната бюлетина.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ СА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ!
Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 406Време за изпълнение: 0.5076 сек., 0.4279 от тях за заявки.