Меню
Времето в Пазарджик, сега и утре
 
 
НАБИРА ОФЕРТИ ЗА ИЗБОР НА НАЕМАТЕЛ
на следния обект в гр. Пазарджик:
ТЪРГОВСКО ПОМЕЩЕНИЕ (ПАВИЛИОН)
УЛ.“ГЕОРГИ БЕНКОВСКИ“ №27 В ГР. ПАЗАРДЖИК
Mинимален месечен наем 130 лв. без ДДС. >>>>>> подробности
     
eagro.png

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
В СУ „Г. Бенковски“ работи клуб „Млад фотограф“ по Проект „Твоя час“
pamedia , неделя 12 март 2017 - 11:15:04 // коментари: 0

На 10 март 20117 година в СУ „Георги Бенковски“ се проведе инициатива в клуб „Млад фотограф“ по Проект „Твоя час“. Учениците от клуба /6-8 клас/, с ръководител Лилия Чаушева имаха желанието да се срещнат с фотограф и да им разкаже за магията на фотографията.
Пазардик
Събитието се проведе в кабинета по информационни технологии. Гост бе старши учител Румяна Парнарева - председател на  Съвета „Твоя час“ към СУ „Георги Бенковски“ град Пазарджик. А за лектор Благой Илчев, фотограф във фотостудио “Konica”- Пазарджик. Същият е бивш възпитаник на училището.

По време на събитието Благой Илчев демонстрира своя опит за работа със съвременни фотоапарати, видеокамери и за какво служи стативът, и кога е необходимо да го използваме. Запозна ги с програмите, с които трябва да се обработват изображенията, както и с портретната и пейзажната фотография.  Показа им кога и как да се използва светкавица. През месец април на любознателните млади фотографи им предстои нова среща с фотографа, за да се запознаят с историята на фотографията, както  и посещение на фотостудио “Konica”- Пазарджик, за да видят реална работна среда на един фотограф.
ПазарджикОбратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1355Време за изпълнение: 0.1304 сек., 0.0997 от тях за заявки.