pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Ракитовски полицаи атакували двама работници на „Кавал тепе” и иззели 5 литра ракия и саморъчно направени цигари, възрастна ракитовка също е претърсена
pamedia , четвъртък 16 март 2017 - 12:51:35 // коментари: 0


ПазарджикАкцизни стоки без бандерол са иззети от служители на полицейските управления в Пещера и Велинград, съобщават от Пресцентъра на ОД МВР Пазарджик.

Вчера в района на вилно селище намиращо се в местността „Кавал тепе” служители на РУ-Пещера извършили проверки на две помещения. Те били обитавани от работниците в селището З.Т.- на 48 годин и Х.К.- на 57 години. Там били открити саморъчно направени цигари, сух нарязан тютюн и алкохол в полиетиленова туба.

 В жилище, собственост на 61-годишната ракитовка Е.Б., полицаи от участъка в Ракитово открили също сух нарязан тютюн и саморъчно направени цигари.

Общото количество на намерената стока е около 800 къса с цигари, близо килограм сух нарязан тютюн и 5 литра алкохол, всичките без бандерол. Спрямо притежателите им се водят полицейски производства.Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1026Време за изпълнение: 0.5191 сек., 0.4459 от тях за заявки.