Меню
Времето в Пазарджик, сега и утре
 
 
НАБИРА ОФЕРТИ ЗА ИЗБОР НА НАЕМАТЕЛ
на следния обект в гр. Пазарджик:
ТЪРГОВСКО ПОМЕЩЕНИЕ (ПАВИЛИОН)
УЛ.“ГЕОРГИ БЕНКОВСКИ“ №27 В ГР. ПАЗАРДЖИК
Mинимален месечен наем 130 лв. без ДДС. >>>>>> подробности
     
eagro.png

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Призови места за учениците от ПГМЕТ на Националното състезание „Светът е електроника“
pamedia , понеделник 20 март 2017 - 14:36:37 // коментари: 0


ПазарджикЕдно второ и едно трето място завоюваха отборите на ПГМЕТ - Пазарджик на провелото се в Плевен  Национално състезание „Светът е електроника“. В него участваха четирима ученици от специалностите „Компютърна техника и технологии” и „Компютърни мрежи ”, разпределени в две възрастови групи  -  IX-X  и XI-XII клас. 

 В първа възрастова група - IX-X клас, Божидар Трендафилов и Йордан Петков спечелиха второто място, а във  втора възрастова група - XI-XII клас, Йоан Стойков и Георги Банкин   се класираха на трето място.

„Светът е електроника“ се  организира от Асоциацията на професионалните гимназии по електроника, електротехника и компютърни науки  в България. Тя е единствената организация в страната, която обединява освен професионални гимназии, работещи за развитието на качеството на обучение и неговото практическо приложение и за утвърждаването на професионалното образование, така и колежи, висши технически училища и технически университети.

Ръководството на ПГМЕТ - Пазарджик поздравява достойно защитилите авторитета на училището свои възпитаници  и техните ръководители – инж. Милена Бегова и Димитър Чипилов.
Пазарджик
Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 982Време за изпълнение: 0.1318 сек., 0.1000 от тях за заявки.