Меню
Времето в Пазарджик, сега и утре
 
 
НАБИРА ОФЕРТИ ЗА ИЗБОР НА НАЕМАТЕЛ
на следния обект в гр. Пазарджик:
ТЪРГОВСКО ПОМЕЩЕНИЕ (ПАВИЛИОН)
УЛ.“ГЕОРГИ БЕНКОВСКИ“ №27 В ГР. ПАЗАРДЖИК
Mинимален месечен наем 130 лв. без ДДС. >>>>>> подробности
     
eagro.png

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Утре е благотворителният бал „Изгряваща надежда“ на Сдружението на майките на деца с увреждания
pamedia , понеделник 20 март 2017 - 14:37:27 // коментари: 0


Благотворителен бал ПазарджикНа 21 март в Пазарджик ще се проведе благотворителен търг в помощ на деца с увреждания. Негов организатор е Сдружение на майките на деца с увреждания „Подай ръка и подкрепи“.

Пролетният бал на добродетелта се организира за първи път в Пазарджик и предвижда разпродажба на сантиментални вещи на над 20 известни личности. Инициативата ще протече под формата на търг, на който ще бъдат разиграни вещи и предмети, дарени от известни хора, познати лица от сферата на спорта и изкуството – музика, театър, танцово и изобразително изкуство. Между предоставилите до момента дарения за търга са шампионката по художествена гимнастика Ренета Камберова, която е от Пазарджик, актьорите Йоана Буковска и Радина Думанян, журналистите Тина Ивайлова и Христо Калоферов, художниците Славчо Славчев и Валентина Банева, звездата от „Денсинг старс“ Георги Ганев и др. За присъстващите е подготвена богата и интересна програма с участието на местни състави – танцов състав „Чудесия”, младият изпълнител Кристиян Павлов и други.

Входът за бала ще бъде с куверт на цена 50 лева, като събраните средства ще отидат за децата с увреждания, отглеждани от майките от сдружението. В неправителствената организация членуват общо 10 майки от Пазарджик, които отглеждат 11 деца с увреждания – на различна възраст и с различни заболявания. Балът ще се проведе в ресторант „Форум“, откъдето могат да се закупят покани за събитието.Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 943Време за изпълнение: 0.1343 сек., 0.1039 от тях за заявки.