pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
На 7 и 8 април ще се проведе благотворителният Великденски базар на Движението на българските майки в Пазарджик
pamedia , петък 31 март 2017 - 11:21:14 // коментари: 0


Движение на българските майки Пазарджик, За десета година Движение на българските майки в Пазарджик подготвя Великденски благотворителен базар. В седмицата преди големия християнски празник, на 7 (петък) и 8 (събота) април, на площад „Константин Величков“- Тортата, доброволките ще ви очакват , за да се включите в поредната възможност за благотворителност. 
Мотото  на XIV-ия базар е „За успешните деца на ДБМ“.

Традиционно на базара ще се предлагат само ръчно изработени изделия. И тази година като майстори творци участват  майки от цялата страна, деца в детска и училищна възраст. Партньори на майките са ДГ „Дъга“, ХГ “Станислав Доспевски“, Гимназия „Иван С. Аксаков“, Гимназията по хранителни и химични технологии, Гимназията по икономика, началните училища „Васил Левски“ и „Васил Друмев“, хоби-клуб „Усмивка“, театрална къща „Пластилин“, детска кухня „Макарон“. Базарът се реализира със съдействието на Община Пазарджик и Младежки дом Пазарджик.

Средствата от благотворителния базар ще се разпределят в проектите „ Стъпка напред“, „Дари обяд“, „Работилница за усмивки“. Бенефициенти на проектите са деца, настанени в КСУДС Брацигово, ЦНСТ Лесичово, ЦНСТ Запад Пазарджик, ЦНСТ Звъничево, „Жулевия“ дом, както и приемни деца от област Пазарджик.
Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 748Време за изпълнение: 0.5102 сек., 0.4359 от тях за заявки.