pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Само за една нощ са задържани деветима с наркотици на възраст между 18 и 30 години и още четирима - да шофират
pamedia , понеделник 10 април 2017 - 12:44:44 // коментари: 0


ПазарджикМножество младежи са задържани за притежаване на наркотици или за шофиране под тяхното въздействие, съобщават от Пресцентъра на ОДМВР-Пазарджик.
През нощта на събота срещу неделя е проведена мащабна полицейска акция на територията на региона. В проверките са били включени екипи от криминална, охранителна и пътна полиция, както от областната дирекция в Пазарджик, така и от полицейските управления в Пазарджик, Пещера, Септември , Велинград и Панагюрище.

Извършени са проверки на стотици хора и автомобили. Най-обезпокоителен е фактът, че само в рамките на тази полицейска операция са засечени и задържани деветима млади мъже и жени на възраст между 18 и 30 години, притежаващи в себе си марихуана или амфетамин.

В рамките на акцията са установени и шестима водачи седнали зад волана под въздействието на дрога. Всички установени лица са задържани в арестите на полицейските управления в областта, а откритата у тях дрога е иззета. По случаите се водят 11 бързи и 4 незабавни полицейски производства.Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1007Време за изпълнение: 0.3917 сек., 0.3161 от тях за заявки.