pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
С „Градинско парти” в ПГИТ „Алеко Константинов” отбелязаха края на "Твоят час"
pamedia , понеделник 10 април 2017 - 15:30:36 // коментари: 0


В Професионална гимназия по икономика и туризъм  „Алеко Константинов” - Велинград, направиха „Градинско парти” по случай приключването на проект Велинград„Твоят час”.
Целта на този проект е с извънкласни занимания, възпитаниците  да възобновят допълнителни обучения и кръжоците в училище.

В 19 клуба по проекта „Твоят час” в ПГИТ”Алеко Константинов” са се включили 262 ученика. Част от тези клубове са на тема: „СПА и уелнес туризъм във Велинград”, „Сиеста, фрапе, сиртаки и още нещо… гърците са го измислили”, „Творчество с компютър”, „SOS планета земя”, „ Роден край на изток от Брюксел”, „Пътешествие в Русия” „Живот на цифровия свят”, „Виртуален пътеводител”, „Бабината кухня”, „Хлебна къща”, „Кетъринг на открито”, „Сладки моменти”, „Регионална кухня” и „Млад журналист”. Всеки един от тях имаше собствен щанд, на който учениците имаха възможност да покажат какво са научили.

Официални гости на събитието бяха зам.-кметът Светла Томова, която отправи своя поздрав като им пожела да са все така амбициозни, да надграждат своите знания и да развиват таланта си, а също Илияна Гешева -  старши експерт, и Таня Кръстева - младши експерт в Дирекция „ХСД”, представители на „Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите”, директори и учители от други училища в града.

Велинград,Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 325Време за изпълнение: 0.6692 сек., 0.5673 от тях за заявки.