pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Цанко Близнаков - с бронзов медал, а отборът на ОдМВР-Пазарджик - победител в Републиканския турнир по стрелба
pamedia , сряда 12 април 2017 - 18:02:56 // коментари: 0


ПазарджикXXIII издание на Републиканския турнир по стрелба в памет на Величко Величков се състоя на 7 април  в Плевен. 19 отбора участваха в спортната надпревара . Те са съставени от служители при областните дирекции в Благоевград, Варна, Перник, Стара Загора, Враца, Пазарджик, Ловеч, Пловдив, Смолян, Плевен, Русе, Кърджали, София, Габрово, дирекция „Жандармерия“, Академия на МВР, Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” – МВР - София, Главна дирекция „Изпълнение на наказанията и Център за бойна подготовка и спорт – МВР.

Пазарджишкият стрелкови тим беше представен от Цанко Близнаков, Илиян Пейчински, Пламен Сеферинкин, Цветелин Риков и Николай Вълканов, а дамите от Блага Крайчева-Улева, Анелия Гидикова и Илияна Лупова.
 
Отличниците в комплексното класиране са пазарджишките стрелци, следвани от отборите на Академия на МВР и ОДМВР - Плевен. В индивидуалната надпревара капитанът на отбора Цанко Близнаков е с бронзово отличие. Това е поредна победа за тима на ОДМВР-Пазарджик, което демонстрира по недвусмислен начин отличната подготовка на служителите от спортния клуб. 


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1419Време за изпълнение: 0.3616 сек., 0.2871 от тях за заявки.