pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Допълнителните полицейски екипи ще дежурят по пътищата в областта. От Полицията обявиха невралгичните участъци
pamedia , четвъртък 13 април 2017 - 11:31:40 // коментари: 0


Полиция, Пазарджик, За осигуряване на безопасността на движението по Великнедските празници ще бъдат извадени допълнително полицейски екипи на най-невралгичните точки в районите на АМ „Тракия”, главните пътища Пловдив-Пазарджик-Белово-Костенец, Пазарджик-Панагюрище, Пазарджик-Пещера-Батак, Варвара-Велинград, Пещера-летовище Свети Константин. Батак- летовище „Цигов чарк”. В периода 13-17 април ще се проведе и разпоредената от ГДНП акция „Алкохол и неправоспособност”. Създадена е организация за изпълнение на разпоредбите на Агенция  „Пътна инфраструктура“ за въвеждане на временна организация на движението по участъци от Републиканската пътна мрежа на МПС над 12 тона, включително и състав с ремаркета и полуремаркета, селскостопанска и земеделска техника, трактори и специализирана строителна техника в дните 13 и 17 април за времето от 16.00 до 20.00ч.

Съвместни екипи от полицаи и пожарникари са предвидени за дежурства в близост до по-големите храмове по време на Великденското богослужение, като общо в охраната на празничната вечер са ангажирани около 250 служители.

Особено внимание ще бъде отделено върху местата с висока концентрация на граждани: пешеходни зони, обществени пазари, търговски обекти, гари и автогари. На тези места ще има засилено полицейско присъствие с цел недопускане на посегателства върху собствеността на гражданите.

Ако по време на празничните дни, ще напуснете жилището си за повече време не забравяйте отключени врати, недобре затворени прозорци на тераси, санитарни помещения, неукрепени врати на гаражи и мазета. Старайте се да не разгласявате в социалните мрежи за вашето отсъствие, а нека за него да знаят само най-близките. Предупредете и съседите си за това, за да са бдителни ако чуят съмнителен шум от апартамента в, съветват полицаите. 


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1046Време за изпълнение: 0.6124 сек., 0.5371 от тях за заявки.