pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Кметът на Велинград събра тримата депутати от курорта
pamedia , вторник 25 април 2017 - 15:50:47 // коментари: 0


Велинград, В  кабинета на кмета на Община Велинград д-р Костадин Коев се състоя работна среща с новоизбраните народни представители от Велинград Димитър Гечев - от ГЕРБ, Сергей Кичиков - от ДПС и Славчо Велков - от Коалиция за България.
На срещата бяха обсъдени най-наболелите теми за велинградчани, сред които Културният дом, градският стадион, предотвратяване създаването на работеща мина  на територията на общината, водният цикъл и др.,за решаването на  които велинградските депутати с общи усилия и обединение да постигнат положителни резултати.


В отговор на искате на народните представители, кметът на Велинград ще  предостави малка зала на общинска администрация за среща на народните избраници с жителите на общината.

 След срещата при кмета, депутатите, заедно с председателят на Общински съвет Велинград инж. Бельо Мандраджиев, се отправиха към с. Света Петка, за да се запознаят със ситуацията, създала се покрай темата за наличието на естествен уран във водата и да разговарят с населението.

Това е добър пример на взаимодействие между законодателната и изпълнителната власт в Община Велинград. Желанието на общинското ръководство е тази инициатива да продължи, защото  обединението и усилието на тримата ни народни представители да работят за една обща кауза,  могат да бъдат за пример, коментира д-р Коев.

Велинград,

Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 530Време за изпълнение: 0.8789 сек., 0.8053 от тях за заявки.