pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Ренета Камберова: Винаги много съм се гордяла с Пазарджик и сега знам, че и той се гордее с мен
pamedia , петък 19 май 2017 - 17:10:24 // коментари: 0


Ренета Камберова

Бронзовата медалистка от олимпиадата в Рио Де Жанейро Ренета Камберова по-рано днес беше удостоена със званието "Почетен гражданин на Пазарджик". На тържествено заседание на Общинския съвет кметът Тодор Попов ѝ връчи почетната лента със знака на Пазарджик.

"Много се развълнувах и не съм се чувствала така от олимпиадата в Рио Де Жанейро. Винаги много съм се гордяла с Пазарджик и сега знам, че и той се гордее с мен. Много се радвам, че вече имаме Спортно училище и аз обещавам да дам най-доброто от себе си, за да съм пример за всички подрастващи, за спортистите, надявам се да ги стимулирам по най-добрият начин за това един ден и те да носят тази лента и да се чувстват като мен сега", каза Ренета Камберова след връчване на отличието. С нея в залата беше и треньорката на СКХГ "Диляна Прима" Величка Петкова.

Издигането на кандидатурата на Ренета Камберова беше подкрепено лично от кмета Тодор Попов, който заяви, че въпреки младостта, успехите ѝ са безспорни и отличието ѝ е признание на местната общност за постигнатото от нея. 

Ренета Камберова

Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 4031Време за изпълнение: 0.3551 сек., 0.2810 от тях за заявки.