Меню
Времето в Пазарджик, сега и утре
 
 
НАБИРА ОФЕРТИ ЗА ИЗБОР НА НАЕМАТЕЛ
на следния обект в гр. Пазарджик:
ТЪРГОВСКО ПОМЕЩЕНИЕ (ПАВИЛИОН)
УЛ.“ГЕОРГИ БЕНКОВСКИ“ №27 В ГР. ПАЗАРДЖИК
Mинимален месечен наем 130 лв. без ДДС. >>>>>> подробности
     
eagro.png

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Ученици от Ставропол в СУ "Г. Брегов" - Пазарджик
pamedia , четвъртък 15 юни 2017 - 13:48:20 // коментари: 0

За поредна година СУ "Георги Брегов" гр. Пазарджик посрещна гости от побратимената си 25-та гимназия на гр. Ставропол, Русия. Делегацията от 10 руски ученици се води от Людмила Салова (учител по Руски език) и Олга Шестопалова (начален учител).
Те бяха тържествено посрещнати на 20.05.17 г. в училищната зала „Движение“ от училищното ръководство (Д. Райкова, Л. Дъбова и Р. Кацарова), ученици и колеги. След официалните приветствия последва чудесен концерт на дружбата, в който се насладихме на инструменталните и вокални изпълнения на нашите ученици. Руските гости отговориха с прекрасна програма: презентация за Ставропол и изпълнения на кларинет, саксофон, пиано, модерни и традиционни танци и рецитал на стихове. Концертът завърши с традиционното българско хоро, на което се хванаха всички – и домакини, и гости.

Само няколко часа след официалната церемония по посрещането на нашите гости – учениците от 25-та гимназия на гр. Ставропол (Русия) – те отново се изявиха на сцена съвместно с наши ученици. Този път те взеха участие в Европейската нощ на музеите, чийто домакини бяха нашите партньори от ХГ „Станислав Доспевски“ гр. Пазарджик. Богатата програма от вокални и инструментални (пиано, кларинет, саксофон) изпълнения впечатлиха и разчувстваха публиката. В съседната зала пък рисуваха наши млади художници от 10 А и 10 Б клас.


Снимки: Училищен архив


Изпратено от: Мария Илиева 


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 411Време за изпълнение: 0.1291 сек., 0.0988 от тях за заявки.