pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Ръководство за възобновяеми енергийни източници ще бъде представено пред ученици и учители в Пазарджик по съвместен проект с Македония
pamedia , четвъртък 29 юни 2017 - 17:09:54 // коментари: 0


Пазарджик

Община Пазарджик ще бъде домакин на конференция по проект „Ние растем с ЕКО ресурси“ по Програма „Еразъм +“ към Европейската комисия. Проектът се реализира от Община Кочани, Република Македония,  Община Пазарджик, и училищата „Раде Кратовче”  - гр. Кочани, и  „Св. Климент Охридски”- гр. Пазарджик. Партньори в проекта са и неправителствените организации Сдружение за подкрепа на икономическото развитие – локална акционна група Кочани и Сдружение за Център за устойчивост и икономическо развитие от Пазарджик, които са експерти в областта на възобновяемите енергоизточници.

Форумът ще се проведе на 30.06. 2017 г. в зала „Архитектурен съвет” в сградата на Общината от 10.00 ч. Конференцията има за задача да представи  Ръководство за учители и  ученици „Енергийна ефективност, възобновяемите енергоизточници, опазване на околната среда и отворени образователни ресурси – WEB 2.0“, изготвено по проекта, както и разработената стратегия  за сътрудничество в областта на образованието между двете общини.

В конференцията ще участват всички партньори в проекта, представители на детски градини и училища от община Пазарджик, РУО и Областна администрация.


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 394Време за изпълнение: 0.5875 сек., 0.5171 от тях за заявки.