pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
В Пещера с първи копки започна санирането на сградите на Общината , полицията, пожарната и още 4 жилищни сгради
pamedia , сряда 26 юли 2017 - 09:51:27 // коментари: 0


Пещера

 „Повишаване на енергийната ефективност на публично общинска сграда: Общинска администрация гр. Пещера“ е проектът, по който в рамките на 180 календарни дни Общината ще се преобрази. Проектът ще се изпълнява от ДЗЗД „Община Пещера 2017“. Като в края на проекта, освен обновената визия и енергийната ефективност, ще бъде факт и новият център за работа с граждани, който ще се помещава в бившия ресторант „Родопски светлини“. Традиционно т.нар. първа копка на обновяването на общинската сграда направи кметът Николай Зайчев.

Районната служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ /РСПБЗН/ и Районно полицейско управление /РПУ/ ще се обновят по проект „Повишаване на енергийна ефективност на публично държавна сграда: РСПБЗН и РПУ в гр. Пещера“. Работата по него на ДЗЗД“РПУ 2017“ ще продължи 120 календарни дни. На символичната първа копка, направена от кмета, присъстваха комисар Иван Панайотов, директор на РДПБЗН Пазарджик, началникът на РУП Пещера Главен инспектор Елена Абаджиева  много служители на двете служби ангажирани със спокойствието и сигурността на хората.

С първа копка  бе даден старт и на проекта „Повишаване на енергийна ефективност на жилищни сгради в гр. Пещера – ЛОТ 4“, който обхваща 4 жилищни сгради, които ще бъдат реновирани по ОП“Региони в растеж“ това са :
1. Букет, гр. Пещера, ул. „Беглика“ № 6
2. Еделвайс гр. Пещера, ул. „Беглика“ № 2
3. гр. Пещера, ул. „Симон Налбант“ № 46
4. ЖСК Млада Гвардия, гр. Пещера, ул. „Г. Зафиров“ № 33 и ул. „Г. Зафиров“ № 35

Изпълнението на строително-ремонтните дейности ще продължи 130 календарни дни. Фирмата изпълнител, избрана след проведена обществена поръчка е "Заводски Строежи-ПС-Пазарджик" ЕАД.

Пещера
Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 583Време за изпълнение: 1.0015 сек., 0.9260 от тях за заявки.