pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
По „Ал. Стамболийски“ ще има и плочки, и цветен бетон, и велоалеи, и паркоместа, и дърветата остават
pamedia , четвъртък 27 юли 2017 - 17:58:30 // коментари: 0


улица

В отговор на общинския съветник Благо Солов, който, след като благодари на кмета Тодор Попов, че е присъсвал лично на началото на публичното обсъждане за ремонта на „Ал. Стамболийски“, и поиска да знае какво е решила администрацията, кметът Тодор Попов заяви, че изпълни исканията на гражданите, отправени по време на обсъждането.
„Ларго с павета няма как да стане, но ще запазим дърветата, ще има велоалея, тротоарът ще бъде с плочки в частта на пешеходците и с бетон – в останалата част“. Велоалеята ще е на дястаната страна, ще има и паркоместа, обясни още Тодор Попов.
Той съобщи и че се работи по проекта за видеонаблюдение, което бе в отговор на общинския съветник Чавдар Чавдаров. Видеокамери ще се монтират на възлови кръстовища, в пешеходните зони, а впоследствие в зоните за отдих и парковете. Самата система за набюдение ще бъде предоставена за ползване от Полицията и при тях ще бъде центърът за видеонаблюдение. Според предварително събраната информация единствено „Виваком“ може да предостави оптична мрежа за изграждане на системата, останалите оператори са предложили само вариант по wi-fi.


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 862Време за изпълнение: 0.4523 сек., 0.3966 от тях за заявки.