pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Пациенти с метаболитен синдром и захарен диабет безплатно ще бъдат преглеждани в „МБАЛ-Уни Хоспитал" през септември и октомври
pamedia , понеделник 11 септември 2017 - 18:08:03 // коментари: 0


Панагюрище „МБАЛ-Уни Хоспитал" предоставя за пореден път възможност за безплатни прегледи на пациенти с метаболитен синдром, захарен диабет тип 2 и тип 1, през септември и октомври 2017 година. Безплатните прегледи ще се извършват в приемния кабинет на отделението, по ендокринология и болести на обмяната, който се намира на първия етаж на болницата всеки вторник, сряда и четвъртък от 11.00 часа до 13.00 часа, от 19 септември до 19 октомври 2017 г.

В прегледите могат да се включат и хора, които са имали висока кръвна захар през годините, но не са диагностицирани като диабетици и желаят да направят изследване и консултация с ендокринолог. Желателно е да се прегледат и хора с наднормено тегло, да се консултират със специалист, за да се прецени риска от развитие на усложнения от сърдечно – съдови ,  ендокринни неврологични усложнения.

Уважаеми пациенти, в деня на прегледа е необходимо:
Да не сте закусвали;
Да не сте приемали лекарства (веднага след като ви бъде взета кръв, бихте могли да се върнете към обичайния им прием, както и да закусите).

Прегледите, ще започнат на 19 септември, ще включват изследване на кръвна глюкоза и консултация с ендокринолог, който ще осъществи прегледите на заплануваните пациенти, ще оцени гликемичния контрол, терапевтичната схема и ще дава препоръка за промяна. Ще се предлага на подходящите пациенти хоспитализация по клинични пътеки.

Отделението по ендокринология и болести на обмяната в "МБАЛ-Уни Хоспитал" е единственото специализирано отделение по ендокринология в област Пазарджик, с трето, най-високо ниво на компетентност. Болницата разполага с една от най-модерната и високотехнологична техника в страната и на Балканите, необходима за диагностициране и лечение на ендокринологични заболявания.

Предварително записване: от 12 септември 2017г., на телефони - 0357 88 581, 0357 88 582

Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1814Време за изпълнение: 0.3794 сек., 0.3059 от тях за заявки.