pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
ГЕРБ-Пещера участва в отбелязването на Деня на Независимостта на България
pamedia , петък 22 септември 2017 - 15:35:04 // коментари: 0

Десислава Костадинова

Народният представител от ГЕРБ-Пазарджик Десислава Костадинова и общинската организация на ПП ГЕРБ в Пещера отбелязаха Независимостта на България с поднасяне на венци и цветя пред паметника на загиналите воини в Пещера. Преди това в родопския град бе организирано празнично шествие, в което се включиха десетки граждани.

В своя поздрав по случая празника Десислава Костадинова се обърна към гражданите от област Пазарджик с думите: „Днес празнуваме отхвърлянето на последните васални отношения на България с Османската империя. Независимостта на нашата родина е провъзгласена с Манифест към българския народ, подписан от цар Фердинанд. В него българският цар пише: „Винаги миролюбив, моят народ днес копнее за културен и икономически напредък; в това отношение нищо не бива да спъва България; нищо не трябва да пречи за преуспяването й.
Такова е желанието на народа ни, такава е неговата воля. Да бъде според както той иска.
Българският народ и държавният му глава не могат освен еднакво да мислят и еднакво да желаят.“
И днес тези думи звучат актуално и не трябва да ги забравяме!“
Ден преди националния празник, Костадинова, заедно с евродепутата Владимир Уручев бяха гости на откриването на център за информация и услуги на гражданите в община Димово. В новия център ще се извършват 118 административни услуги.
Десислава Костадинова
Пещера
 


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 147Време за изпълнение: 0.1328 сек., 0.1017 от тях за заявки.