RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Бъдещи мениджъри: „В „Асарел-Медет“ се работи отговорно!”

12 ученици станаха мениджъри за един ден в дружеството

Асарел-Медет

„Мениджър за един ден“ е инициативата на неправителствената организация „Джуниър ачийвмънт“, която даде възможност на 12 отличници да се превъплатят в ролята на мениджъри в „Асарел-Медет“ АД на 12 октомври. Възпитаниците на Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм се запознаха с работните места на ключови „шефове“ в дружеството.

Началник „Рудник“ и началник „Обогатителна фабрика“ бяха сред най-отговорните постове, които младежите заеха на 12 октомври в дружеството.  Други се докоснаха до множеството отговорности на прокуриста на „Асарел-Медет“ и до иновативното мислене на работещите в отдел „Технологично развитие“. Бъдещи мениджъри добиха впечатления от работата на началника на „Централна ремонтна база“, а техни съученици имаха възможността да приложат на практика натрупаните в училище знания по счетоводство и информационни технологии. Друга 18-годишна девойка се запозна с работата  по  управлението на човешките ресурси, като седна в стола на директора. Нейни преки подчинени бяха новите млади мениджъри от отделите „Персонал“,  „Комуникации“ и „Информационни технологии и телекомуникации” в „Асарел-Медет“ АД.
„От Вас, младите хора, винаги има какво да научим, така че чакаме свежи нови идеи в ролята на ръководители“ – заяви пред учениците прокуристът на дружеството Галя Костова. „Доста отговорно е в „Асарел-Медет”, но с удоволствие бих работил тук” – възкликна млад възпитаник на Професионалната гимназия на изпроводяк. През това време „колегите“ му крачеха към автобуса и с гордост четяха сертификатите си за участие в кампанията.
 Инициативата „Мениджър за един ден“ е традиционна за „Асарел-Медет“ АД, а през годините десетки младежи от панагюрските гимназии са поемали кормилото  на ръководни постове в дружеството.
Асарел-Медет
На снимките: Горе - всички участници в инициативата "Мениджър за един ден", долу - ученичката Петя Навущанова и Нели Поптолева, ръководител отдел "Персонал" в "Асарел-Медет" АД


Тази страница е видяна: 1324

 Публикувано от: pamedia на четвъртък 12 октомври 2017 - 19:19:18

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Топ мениджъри от „Сименс” посетиха „Асарел-Медет” АД и Панагюрище
165 работници, служители и мениджъри от „Асарел-Медет” празнуваха Деня на миньора с отличия
Мениджъри от „Асарел-Медет“ взеха участие в 25-ия Световен минен конгрес в Астана, Казахстан
13 ученици бяха мениджъри за един ден в "Асарел-Медет"
Ден на отворените врати в „Асарел-Медет“
Роклегендата Джо Лин Търнър ще пее за юбилея на „Асарел-Медет“АД
„Асарел-Медет“ залеси 66 дка за последните 3 години
„Асарел-Медет“АД с подарък за ветераните от компанията
„Асарел-Медет” вече е и на Северния полюс
13 панагюрски ученици поеха ръководството на „Асарел-Медет“АД за денТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.9704 сек., 0.8843 от тях за заявки.